Korkunç! Annesinin kafasını, kardeşinin burnunu kırdı...

Ankara'da yaşayan Meryem Can isimli kadın ve Kamer isimli kızıyla birlikte oğlu tarafından darp edildi. Annenin kafası, kızının burnu kırıldı.

Ankara’da yaşayan anne Meryem Can ile kızı Kamer, oğul Şükrü Can tarafından önceki akşam darp edildi. Gördükleri şiddetle annenin kafası, kızının ise burnu kırıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre: Kanlar içinde kalan anne ile kız hastaneye giderek tedavi oldu ve rapor aldı. Ardından da polis merkezine giden anne ve kızı şikâyetçi oldu. Anne Meryem Can, polise verdiği ifadede, oğlu Şükrü Can’ın sürekli kendilerine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek, “Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarda kaldığı sürece hayatı tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın” dedi. Kamer Can da sürekli ağabeyinin şiddetine maruz kaldıklarını belirterek devletin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

SERBEST KALDI

Gözaltına alınan Şükrü Can’ın sabıkası bulunduğu, olay gecesi eve alkollü geldiği belirlendi. Polisteki ifadesinin ardından Şükrü Can, savcılıkça hakkında uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. Can’ın serbest bırakılması sonrası anne ile kız “bizi koruyun” diyerek feryat etti. Sosyal medyada Can’ın serbest kalmasına büyük tepki gelirken, anne ve kıza sahip çıkılması istendi.

ANKARA EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce Twitter'dan yapılan açıklamada ise annesi ve kız kardeşini darbeden Şükrü Can'ın aynı akşam yakalandığı belirtilerek, "6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' çerçevesinde Ankara Batı Adliyesi tarafından soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi! Barış Alper Yılmaz'ı Adana Demirspor maçında izlemeye geliyorlar
Sonraki Haber