Konya Tabip Odası Başkanı: Hastanelerimize başvuran hastalar içinde 10 kişiden 3'ü pozitif...

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, "Kış uzun, dolayısıyla evde oturmalar arttı. Evde oturmalarda da maskeyle oturduklarını düşünmüyorum. Böylelikle vaka sayıları da artıyor. Bu ev oturmalarının, vaka sayılarındaki artışta büyük bir etken olarak görüyorum. Hastanelerimize başvuran hastalar içinde 10 kişiden 3'ü pozitif çıkıyor. Ev oturmalarını kısıtlamak gerekiyor" dedi. Çetin ayrıca, açıklanan vaka sayılarıyla ilgili ise "Daha fazla olduğunu düşünmek ürkütüyor" dedi.

Yurt genelinde olduğu gibi Konya'da koronavirüs vaka sayısı son günlerde yeniden artış göstermeye başladı. Sokaklarda maske kuralına uyulsa da ev ve iş yeri gibi kapalı ortamlarda bu kural ihlal ediliyor. Konya Tabip Odası Şubesi Başkanı Dr. Eyüp Çetin de kentteki koronavirüs vaka sayısının artışının ev ziyaretlerinden kaynaklandığını ve bu ziyaretlerde kısıtlamaya gidilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları