Konya Bayram Namazı Saat Kaçta? Diyanet Konya Ramazan Bayramı Namazı Vakti...

Konya Bayram namazı saat kaçta merak ediliyor. 2022 Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü kutlanacak. Milyonlarca müslüman bayramın ilk günü kılınacak bayram namazı için camilere akın edecek. Bayram namazının vacip olduğu biliniyor. Peki Konya'da bayram namazı saati kaç olacak? Detaylar haberimizde..

Ramazan Bayramı namazı saatleri merak ediliyor. Bayram namazını Konya'da kılacak olan müslümanlar da saati merak etmeye başladı. Vacip olan bayram namazı camide cemaatle kılınabiliyor. Diyanet İşler Başkanlığı ise İl İl bayram namazı vakitlerini paylaştı.

Bayram namazı Konya'da kılacak olan vatandaşlar ise "Konya'da bayram namazı saat kaçta, Konya bayram namazı vakti kaç" sorularına yanıt buldu.

KONYA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Konya'da bayram namazı saat 06:25'de kılınacak.

Bayram Namazının İslam'daki Yeri Nedir?

Bayram Namazı kendilerine Cuma namazı farz olan müslümanlar için Ramazan ve Kurban bayramları vaciptir. Mazeretleri sebebiyle ilk gün bayram namazını kılamayanlar ramazan bayramında ikinci gün, kurban bayramında ikinci ve üçüncü gün de kılabilirler.

Mücahit Birinci'den Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a istifa çağrısı Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, acil olarak ameliyata alındı
Sonraki Haber