Zorlu AVM

Zorlu Center, Zorlu Holding tarafından İstanbul’un Zincirlikuyu bölgesinde inşa edilen çok amaçlı bir yapılar grubudur.

İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisini 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin ismini 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıkladı. Proje için uluslararası mimarlık yarışması açıldı. ... Proje konut, otel, alışveriş ve kongre merkezinden oluşacak.

Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı
'Filistin İçin 1000 Genç'ten ses getiren İsrail'i boykot eylemi Zorlu AVM'de skandal! Filistin kefiyesi var diye alınmak istenmedi
“Zorlu AVM’ye ve Zorlu PSM’ye gitmeyin!" Zorlu Center'daki Parle'nin barmeni kalp krizi geçirerek vefat etti! Togg, ilk deneyim merkezini açtı Bu ilk kez oluyor Zorlu Center'ın peyzaj alanı alev alev yandı! AVM ve AVM içindeki iş yerlerinde alınacak önlemler nelerdir? Sağlık Bakanlığı açıkladı! AVM'ler, restoranlar, kafeler, spor merkezleri ne zaman açılacak? Zorlu Center Beymen çatısı çöktü! VİDEO Skylife Fotoğraf Yarışması'na yoğun ilgi Karsu'nun beklenen albümü çıktı! Flaşlar patlayınca yüzünü sakladı! Gülşen 4 ülke arasında mekik dokuyacak! 'Alice' yeni sezonda bomba gibi geliyor! Irmak Ünal'dan sosyal medyada ilan-ı aşk!