Zehra Çilingiroğlu

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

15 Ocak 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi ünlü sanatçı Hülya Avşar babası ise Kaya Çilingiroğlu'dur. Baba tarafından aslen Trabzon Sürmene, anne tarafından ise aslen Ardahan'lıdır.

Babası Kaya Çilingiroğlu 2. evliliğini Feraye Tanyolaç ile yapmıştır. Çift 2009-2014 seneleri arasında evli kalmıştır. Bu evlilikten Kaya Çilingiroğlu'nun babasıyla aynı ismi taşıyan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu adında bir kardeşi dünyaya gelmiştir.

Helin ve Leyla Avşar adında 2 teyzesi vardır.

Zehra Çilingiroğlu, Amerika Londra Westminster Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Oğlak burcu olan Çilingiroğlu aynı zamanda sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.

ÖZEL HAYATI:

Çilingiroğlu geçmişte; Mert Yazıcıoğlu, Eray Ölçüm, Alaaddin Kadayıfçıoğlu, Sercan Yaşar, Yasin Akkanat gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Hülya Avşar isyan etti “Böyle bir ahlaksızlık olabilir mi?”
Adı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'le aşk dedikodularına karışan Zehra Çilingiroğlu fena patladı Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor
Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu 15 yaşına girdi! Boyu ablasını geçti Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın oğulu büyüdü! Son hali görenleri şaşırttı Hülya Avşar'dan bomba gaf! Zehra Çilingiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Sevgilisi kim? Zehra Çilingiroğlu o soruya sinirlendi! Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisi kavga çıkardı! Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu evleniyor mu? Zehra Çilingiroğlu imaj değiştirdi! "Evlilik için daha erken!" Zehra Çilingiroğlu evleniyor mu? ''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!'' Güzelliği ile herkesi büyüledi... Avşar Kızı'nın olmazsa olmaz şartı! Kızı pahalı mekanlarda babası halk plajında! Zehra Çilingiroğlu genç yaşta ihaneti tattı! Zehra Çilingiroğlu'dan sevgili ziyareti! Zehra Çilingiroğlu’ndan sürpriz evlilik... Hülya Avşar coştu: Vay be, analar neler... Zehra Çilingiroğlu gecelerde yakalanınca öyle... 'N'aptın abla!' Zehra Çilingiroğlu'nun olaylı... Acun Ilıcalı sordu, Hülya Avşar, Zehra'ya... Zehra Çilingiroğlu'ndan aşk sürprizi! Hülya Avşar’dan 'eve kapattım' itirafı! Hülya Avşar'dan kızı Zehra'nın sevgilisiyle... Kaya Çilingiroğlu Zehra'dan 9 kat ucuza yemek... Hülya Avşar'dan ilk yorum geldi: "Zaten nefret...