Yemekteyiz

Yemekteyiz,TV8 ekranlarında hafta içi her akşam gösterilen ve Türkiye'de yayınlanan yarışma programıdır.Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı programdır. Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır.

Aldığı puanı beğenmeyen yarışmacı rakibine su attı
Patlıcan oturtma nasıl yapılır? İşte patlıcan oturtma tarifi... MasterChef balık ekmek tarifi! Evde kolay balık ekmek hangi balıktan, nasıl yapılır
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim kazandı? 23 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Birinci Oldu? MasterChef'in jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'de yarıştığı ortaya çıktı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı? 28 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim? Semizotu salatası nasıl yapılır? Yoğurtlu Semizotu dışında nasıl hazırlanır? İşte tarifi.. Antalya piyazı nasıl yapılır? Piyazın en güzel hali Antalya piyazı tarifi ve malzemeleri... Mojito nasıl yapılır? Küba'nın ulusal kokteyli mojito tarifi... Yazın içilecek en güzel bitki çayları! Hem sıcak hem soğuk tüketilecek bitki çayları hangileri? Yasin Obuz sesi beğenilmeyince soluğu mahkemede aldı O sözleri başına dert oldu! Seda Sayan kimdir, kaç yaşındadır? Seda Sayan'ın memleketi neresi? Yemekteyiz 17 Mart programı Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacıları kimler? Yemekteyiz kim kazandı? 13 Mart birinci kim oldu? Yemekteyiz'de rekabet devam ediyor Yemekteyiz puan durumu Yemekteyiz'i Seda Sayan sunuyor Yemekteyiz 9 Mart yayını ekranlara geldi Yemekteyiz kim kazandı? 6 Mart Yemekteyiz birinci Yemekteyiz gündüz kuşağında Yemekteyiz'de puan durumu nedir? Yemekteyiz'de yeni bir hafta Yemekteyiz'de yeni bölüm Yemekteyiz'de haftanın finali geliyor Yemekteyiz gündüz kuşağında yer alıyor Yemekteyiz bir yeni gün daha bitti Yemekteyiz'de pazartesi günü! Yemekteyiz kim kazandı? 21 Şubat birincisi kim?