Yazar

Yazar terimi, aslında yazılı bir iş üreten herkes için kullanılabilmekle birlikte, genelde yaratıcılığını kullanarak profesyonel bir şekilde eser üreten veya farklı formatlarda çok sayıda eseri olan kişiler için kullanılır.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen hayatını kaybetti
Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor? Yazar Füruzan'a Dünya Öykü Günü'nde veda! Son isteği ortaya çıktı
Yazar Füruzan hayatını kaybetti Füruzan kimdir, nereli, eserleri neler, gerçek adı ne? Hayatını kaybeden yazar Alev Alatlı'nın vasiyeti... İstanbul aşığı yazar Mario Levi 66 yaşında hayatını kaybetti Usta şair ve yazar Süreyya Berfe hayatını kaybetti Trump'ın ekibinden ayrılan Rabia Kazan, 'Saunders' ailesine gelin oldu Gazeteci-Yazar Roni Margulies hayatını kaybetti Köşe yazarı Rafael Sadi vefat etti Çek asıllı Fransız yazar Milan Kundera, vefat etti! Hoşköy Deniz Feneri'nde kitap atölyesi etkinliği! Habertürk yazarları 29 Mayıs'tan bu yana neden yazı yazmıyor? Yazar Yaşar Kaplan hayatını kaybetti Acı haber geldi! Felsefeci ve yazar vefat etti Yazar Ahmet Özalp hayatını kaybetti! Ünlü yazar Arthur Nicholas Evans kalbine yenildi Gazeteci ve çevirmen Ahsen Batur vefat etti Ekşi Sözlük'te CHP dışındaki fikirlere izin yok! AK Parti'yi öven yazılara baskı yapılıyor 'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz' kitabının yazarı, eşini öldürdü! Yazar Ergün Poyraz evinin önünde öldüresiye dövülmüştü: 6 kişi gözaltına alındı! Oya Baydar, gazeteci eşi Aydın Engin'i toprağa verdikten sonra bakın neler yazdı... Hekimoğlu İsmail Kimdir? Ömer Okçu Neden Öldü? İşte Hekimoğlu İsmail'in biyografisi Kastamonulu yazar İstiklal Marşı'nın şifresini çözdüğünü iddia etti... Yeni Akit gazetesi yazarı Yılmaz Yalçıner hayatını kaybetti Ünlü yazarın hayatı kabusa döndü! "Sen Havva'sın ben Adem'im, 2 çocuğun da benden" Edebiyatın usta kalemi Sezai Karakoç'un 'dünya sürgünü' sona erdi... Polonyalı gazeteci: Ben kalben Türk'üm. Sadece yanlış ülkede doğmuşum! Cesedi yakılan yazarın külleri, son kitabının mürekkebine karıştırıldı!