Yasak Elma

Yasak Elma, senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, baş rollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Sinan Eroğlu, Tuğçe Koçak, Nilgün Türksever, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar'ın paylaştıkları dram ve aşk dizisidir.

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.


Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Bir devrin sonu: Yasak Elma dizisi final yapıyor!
Yasak Elma'da ayrılıklar bitmiyor! Başrol dahil 3 oyuncu veda ediyor Yasak Elma'dan bir ayrılık haberi daha! Bu akşam ekranlarda...
Yasak Elma 169. bölüm izle Bekir Aksoy'dan 'Yasak Elma' açıklaması: ''Bana çok saçma geldi...'' 'Yasak Elma' dizisinin oyuncularından depremzede çocuklara ziyaret Yasak Elma dizisi bu hafta 6 Şubat neden yok? Yasak Elma izle! YASAK ELMA dizisi 164. bölüm full izle Yasak Elma 163. bölüm kesintisiz full izle Yasak Elma 161. Bölüm izle Yasak Elma full izle 160. bölüm tek parça Yasak Elma 160 bölüm fragmanı izle! Fox Yasak Elma 159 bölüm izle! Yasak Elma'nın Kadınları Birbirine Düştü! Yasak Elma son bölüm izle! Fox TV Yasak Elma 158. bölüm full izle Eda Ece Yasak Elma'nın Nasıl Biteceğini Açıkladı! Yasak Elma Dizisinde O Sahne Hemşireleri Ayağa Kaldırdı Yasak Elma 156. Bölüm Fragmanı 28 Kasım 2022 Yasak Elma Kumru'nun Toplu Taşımaya Bindiği Sahne Kahkahaya Boğdu! Yasak Elma 155. bölüm Full izle Yasak Elma Yeni Bölüm Neden Yok? 14 Kasım 2022 Yasak Elma 155. bölüm HD izle Yasak Elma Dizisine Bomba Transfer! Kumru'nun Yeni Aşkı Belli Oldu Yasak Elma Dizisi 156. Bölüm Fragmanı 28 Kasım 2022 Yasak Elma Dizisinde Kumru'nun Sonu Geldi! Biran Damla Yılmaz Diziden Ayrılıyor mu? Yasak Elma 153. bölüm izle Yasak Elma Yıldız öldü mü? Eda Ece diziden ayrılıyor mu? Eda Ece, Lübnan’da En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı Yasak Elma'da Bir Başrol Daha Veda Etti! Yaşanan Ayrılık Şaşkına Çevirdi Yasak Elma'da Eski Başrol Geri Dönüyor! Ünlü Oyuncu Kürkçü Dükkanına Dönüyor