Yağmur Aşık

YAĞMUR AŞIK HAKKINDA BİLGİ

Magazin dünyasında tartışma ve kavgalarıyla gündeme gelen Yağmur Aşık, 2012 yılında Emre Aşık ile dünyaevine girmiştir. 26 yaşında olan Yağmur Aşık’ın mesleği ise iç mimarlıktır.

Yağmur Aşık 2017'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, baykuşun az bulunan bir tür olması dolayısıyla bakanlığa haber verilmesi gerektiğini duyunca veterinere saldırmıştı.

Geçtiğimiz aylarda yine bir başka olayla daha gündeme gelen Yağmur Aşık, ateşlenen çocuğunu hastaneye götürdükten sonra aracını başhekimlik önüne park etmek istemesinin ardından müdahale eden güvenlik görevlisiyle tartışmış ve olay polislerin müdahalesi ile aralanmıştı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında meydana gelen olayda ise Yağmur Aşık, iddialara göre feribot bekleme sırasındayken 17.00'daki fotoğraf çekimine yetişmek için Eceabat İskelesi'nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale'ye gelmek için istedi. Görevlilerin buna itiraz etmesi üzerine Yağmur Aşık iddiaya göre araçtan inerek hakaret etti. Olay büyüyünce Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık darp edildi.

Tanınan isim son olarak, iki hafta önce Etiler'deki gece kulübünde bir erkekle sarmaş dolaş eğlenmesiyle gündeme geldi. Emre Aşık, bir erkekle sarmaş dolaş eğlenen 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a resti çekti.

Takvim'de yer alan habere göre; fotoğrafları görünce çılgına dönen Emre Aşık, gemileri yaktı. İhaneti affetmeyen eski aşık, eşine boşanma davası açmaya hazırlanıyor.

Olay sonrası Yağmur Aşık ile tartıştığı iddia edilen Emre Aşık'ın yakın çevresine "Boşanıyoruz. Geri dönüş yok!" dediği öğrenildi.

Duruşma sonrası hakimden dikkat çeken çıkış! Emre Aşık'ın açıklamaları dehşete düşürdü
Emre Aşık'tan boşanan Yağmur Sarnıç tehditler savurdu 3 yıldır devam eden çekişmeli boşanma davası karara bağlandı! Emre Aşık ile Yağmur Aşık boşandı
Yağmur Sarnıç ile mahkemelik olmuşlardı! Emre Aşık çocuklarına şiddetten hapis cezasına çarptırıldı Hapis şoku! Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç Aşık arasındaki davada mahkeme kararını verdi Emre Aşık ve Yağmur Aşık davasında korkunç ifadeler Emre Aşık'tan boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialar Ünlü futbolcuyu öldürtmek için tetikçi tutmuştu! Boşanma davasına sevgilisiyle geldi! Çekişmeli boşanmada bomba gelişme! Cinayet planını açıklamıştı! Kendini Aysun Kayacı'yı ile savundu! 'O her şeyi biliyor' 'Nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor' 'Beni 1-2 gün içinde öldürecek' "Benimle Emre Aşık'ın önünde ilişkiye girip..." Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüsten ağır cezada yargılanacak! Yağmur Aşık'tan 'kezzap' tehdidi Ünlü isim, cezaevi firarisiyle yakalandı Yağmur Aşık'a hapis cezası! Çocuklarının velayetini aldı! 'Bana göğüslerini çekip at' diyen takipçisini... Olay evlilikte helikopter krizi! Mahkemeye polis zoruyla gelecek! Aralarında sular durulmuyor! Derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti! Yaşar İpek Yağmur Sarnıç ile aşk mı yaşıyor? Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç birbirine girdi! Aralarında sular durulmuyor! Yağmur Sarnıç: Çocuğumu kim dövdü? Yağmur Sarnıç'tan Emine Erdoğan'a yardım çağrısı!