WhatsApp

WHATSAPP HAKKINDA BİLGİ

180'den fazla ülkede 1 milyardan fazla kişi arkadaşları ve ailesiyle, her zaman ve her yerde haberleşmek için WhatsApp1 kullanıyor. WhatsApp ücretsizdir 2 ve dünyanın her yerindeki telefonlarda kullanılabilen kolay, güvenli, güvenilir bir mesajlaşma ve arama hizmeti sunar.

WhatsApp, önceden Yahoo'da toplam 20 yıl geçiren Jan Koum ve Brian Acton tarafından kuruldu. WhatsApp 2014'te Facebook'a katıldı, ama tüm dünyada hızlı ve güvenilir bir şekilde çalışan bir mesajlaşma hizmetini geliştirme amacına odaklanmak için ayrı bir uygulama olarak çalışmaya devam ediyor.

WhatsApp'tan yeni özellik: Grup içinde gizli grup ve kayıtsız arama!
WhatsApp uçtan uca şifreli yedekleme nedir, güvenli mİ? WhatsApp'tan yeni kullanım şartı: Kabul etmezseniz...
Binlerce kullanıcı bu uyarıyı aldı! WhatsApp'tan yeni yapay zeka özelliği! Dağınık arka planı... WhatsApp kullananlar dikkat: Yargıtay'dan emsal karar! WhatsApp'a 4 farklı metin biçimlendirme seçeneği geldi! WhatsApp'tan kafa rahatlatacak yeni özellik! DOLAR MİLYARDERLERİ NEDEN SIĞINAK YAPTIRIYOR? WhatsApp'tan 20. yıla özel 4 yeni özellik! WhatsApp ücretli oluyor! Saklamak istiyorsanız para ödemeniz lazım... WhatsApp'ın yeni özelliği: Yakınızdakilerle dosya paylaşabileceksiniz! WhatsApp giriş! WhatsApp Web aç! WhatsApp Web giriş yap! WhatsApp Web WhatsApp'a yepyeni yazı formatları geliyor: Liste yap, kod yaz... WhatsApp'a mesaj gizleme özelliği geliyor! Yeni yılda WhatsApp'ı bekleyen 3 yeni özellik! WhatsApp'a yeni müzik özelliği geliyor! WhatsApp dolandırıcılarının yeni tuzağı! Bu mesaja dikkat... Rekabet Kurulu'ndan Meta'ya soruşturma WhatsApp'tan gizli aşıklara yeni özellik! WhatsApp'tan arkadaş bulmayı kolaylaştıracak yeni özellik! WhatsApp hesabına e-posta nasıl bağlanır? WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak yeni özellik! Arda Turan ve Seçil Erzan'ın WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Whatsapp'a yeni özellik! Mesajlarda hemen bulabileceksiniz! WhatsApp adeta Discord oluyor! Yeni sesli sohbet özelliği geldi WhatsApp'daki bu yazılım, Türk kullanıcıların bilgilerini topluyor! Bir tek sen kalmıştın: WhatsApp'a reklam geliyor... WhatsApp'tan saman altından su yürütenlere yeni özellik: Çift profil WhatsApp'ta neden belki yazıyor? WhatsApp "Belki" özelliği nedir?