video

Video sinyal veya Türkçesiyle Görüntü sinyali herhangi bir görüntünün iletilmek veya saklanmak için elektromanyetik enerjiye çevrilmiş halidir. Bu sinyale yaygın olarak video denilmektedir.

Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılaşıyor!
Saati 300 dolar olan meditasyon videosu izleyenleri şaşkın bıraktı... Seçil Erzan'ı boş araziye götürüp tehdit mi ettiler?
Musk, X'in yeni özelliği duyurdu: Videoları indirmek artık çok basit Mustafa Varank'tan 'video sahte' iddialarına cevap! Twitch klipleri nasıl indirilir? İşte programsız en kolay yöntem Su gider borusundan 2 metrelik timsah çıktı! Minik kızın tatlı tavırları izleyenleri güldürdü "Devlet kanallarına güvenin" dedi, hesabı kapatıldı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu CHP'nin terörist gazetecisi görevinin başında FETÖ'nün firari tetikçisi Said Safa az daha boğuluyordu: O anda "Boğulacaksınız" diyordu Sosyal medyada güldüren video: "Nedim Şener mi o?" dediler Bağcılar'daki evlat vahşetine ilişkin video çekip sosyal medyada paylaşan 3 kişi gözaltına alındı Bağcılar'daki evlat vahşetine ilişkin video çekip sosyal medyada paylaşan 3 kişi gözaltına alındı "19 yılda ne yaptınız?" diyen muhalefete tokat gibi yanıt: İşte izlenme rekorları kıran video ABD Başkanı Biden'ın durumu vahim: Son hareketine kimse anlam veremedi! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Denizden fışkırdı! Erdoğan ile Putin'in kol kola yürüdüğü anlar sosyal medyada gündem oldu Sedat Peker'in evine düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Metrobüs kazasında şoförün fenalaştığı anlar kamerada! Tarkan'ın İzmir'deki konseri için meydandaki ağaçları söktüler! Sosyal medyadaki görüntüler sonrası AK Partili Taşkesenlioğlu'ndan ilk açıklama geldi İbrahim Tatlıses'ın sıkıştığı araçtan çıkarılma anları canlı canlı yayınlandı! Gaziantep'teki kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Dikkat çeken detaylar! FETÖ elebaşı Gülen'in o sözleri gündem oldu: Izdırapla kıvranıyorum" AK Parti'nin kuruluşunun yıl dönümünde çarpıcı video: Bir olduk, 21 olduk Justin Bieber'ın halay videosunu paylaştığı 'Sofi Ömer'e yurtdışından iş teklifi yağıyor! Böyle intikam görülmedi! Aldatılan damat, gelinin ihanet videosunu projektörle yansıttı Süleyman Soylu'dan 'göndermeli' video: İYİ Parti'nin dinozor videosuna mumya yanıtı