Tekirdağ

Tekirdağ, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri. 2018 itibarıyla 1.005.463 nüfusa sahiptir. Marmara Bölgesi'nin Trakya yakasında bulunur; doğuda İstanbul, güneyde Marmara Denizi ve Çanakkale, batıda Edirne, kuzeyde Kırklareli ve kuzeydoğuda Karadeniz ile çevrilidir. 2012 yılında nüfusu 750.000'i geçen 14 adet il TBMM'de kabul edilen kanun ile büyükşehir statüsü kazandığı için Türkiye'nin 30 büyükşehrinden biridir. 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerin ardından resmen büyükşehir belediyeciliği ile yönetilmeye başlamış; hizmet sahası 6.313 kilometrekare olarak tüm il sınırlarıdır. Bu kanunla 3 adet yeni ilçe kurulmuştur. Bunlar; Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergenedir. Bu ilçelerle birlikte toplam ilçe sayısı on birdir.

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İşçileri taşıyan fabrika servisi devrildi, çok sayıda yaralı var Sağlık personeli ile jandarmanın tuhaf tartışması! Açığa alındı!
Hastane müdürü teknikere saldırdı! Soruşturma başlatıldı! İşçi servisi askeri personel taşıyan servise çarptı! Yaralılar var SuperHaber kayıp savcılık dosyasındaki görüntülere ulaştı! Soruşturma dosyası adliyeden nasıl ve neden kayboldu? İş adamından ihale, rüşvet, tehdit ve kayıp dava dosyası iddiaları! Tekirdağ'da toprağın altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti Tekirdağ'da korkunç kaza: TIR, yolcu minibüsüne çarptı! Tekirdağ'da zehir ticareti yapanlara operasyon! ''Sakın ha sakın 'Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz' demeyin!'' TEKİRDAĞ imsakiye saatleri 2024! Tekirdağ sahur ve iftar vakitleri... Tekirdağ'da tedirgin eden olay! Denizin rengi turuncu oldu! 2024 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı belli mi? Türkiye'de 'il olma' kriterlerine uyan 25 ilçe açıklandı! "Küçükçekmece saldırganlarından biri yakalandı. Diğeri de yakalanacak" 2 organize suç örgütü çökertildi! Çok sayıda gözaltı var... Yurtdışı Bağlantılı Organize Suç Örgütü Çökertildi: 18 kişi yakalandı Faciadan dönüldü! Yolcu treni beton mikseri ile çarpıştı! Direksiyon başında uyuyakaldı: Ekiplerden "10 dakika daha" istedi AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel kimdir? CHP'nin Tekirdağ adayı dalga konusu oldu! Candan Yüceer kimdir? Candan Yüceer kaç yaşında, nereli? Olumsuz hava koşulları sebebi ile eğitime ara! Peş peşe duyuruldu! 3 ilde okullar tatil edildi... İlk kar tatili haberi geldi! İki ilde eğitime kar engeli DEVA Partisi'nde toplu istifa depremi Cüneyt Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mı oluyor? Kadını ve köpeğini vatandaşlar zor kurtardı: Korku dolu anlar