Serel Yereli

Bodrum Masalı adlı dizide canlandırdığı Alara karakteri ile tanınan Serel Yereli, 19 Nisan 1995 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesi İngilizce öğretmeni Elif Yereli babası da eski milli hentbolcu Serdar Yereli'dir. Babasının hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden ötürü çocukluğu değişik ülkelerde geçmiş. Babasını 2011 yılında 16 yaşında iken kaybeden Yereli, Londra’da ortaokulda iken müzikal oyunculuk eğitimine başlamış.Oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol oynamış. Şarkı söylemeye 4 yaşında iken başlayan Serel Yereli, anaokulundayken TÜBİTAK tarafından düzenlenen bir yarışmada “Serel'in Uzay Gemisi” adlı projesi ile ödül kazanmış.

2016 yılında yayınlanan Bir Bodrum Masalı adlı dizide, zengin ama mutsuz Alara karakteriyle dikkat çekmişti. Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra yurtdışına gitti. 

Serel Yereli'nin taytlı paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı
Aleyna Tilki' den yine olay bir paylaşım! Aleyna Tilki bu kez bikinisiyle arabada poz verdi! Serel Yereli kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?
Aleyna Tilki'den Türk kızlarını kızdıracak sözler: 'Kezbanlar tükensin' Murat Ceylan'dan olay yorum Serel Yereli parkta sütyeniyle poz verdi! Evden çıkamayan Serel çareyi pencerede buldu Kenan Doğulu konserine Serel Yereli sürprizi! Serel Yereli Londra'da konser verecek! Takipçileri isyan etmişti! Sıra Serel Yereli'de Ayna karşısında mayolu pozunu paylaştı! Serel Yereli iç çamaşırlı görüntüleri! Serel Yereli hüngür hüngür ağladı! Serel Yereli itiraf etti! "Büyüğüm kendisi, ne deseydim" Serel Yereli hayal kırıklığı yarattı! Edis'in yeni tarzına olay yorum: Yuh hayvan! Serel Yereli, adım adım zirveye yürüyor! Serel Yereli - One Thing klibi izle Serel Yereli yeni klibi ile olay yarattı! Serel Yereli'den 'çıplak fotoğraf' açıklaması! Serel Yereli çıplak fotoğrafını paylaştı! Serel Yereli'nin bu halini unutun! Şimdi de İbrahim Tatlıses'le dalga geçti! Şimdi de erkek arkadaşının çıplak halini paylaştı! "Konu çıplak olmak değil rahat olmak!" Parco Sempione nerede? Serel Yereli kaç yaşında? Serel'in çıplak paylaşımını yerin dibine soktu! Serel Yereli soyundu ve çimlere uzandı! Serel Yereli soyunduğu videoyu paylaştı!