Sen Anlat Karadeniz

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

İrem helvacıoğlu kimdir? Sen Anlat Karadeniz'in güzeli İrem'den şok haber!
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan itiraf... 2019'da en çok hangi dizi izlendi?
İrem Helvacıoğlu ne zaman ekranlara dönecek? Ulaş Tuna Astepe'ye 'o anlar' soruldu... Öykü Gürman mini elbisesiyle sahneye damga vurdu! Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? Role kendisini fazla kaptırdı! Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izle! "Biz çok güzel bir aileyiz" ATV'den şoke eden karar! Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? Bitecek mi? Güzel oyuncu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı! Sen Anlat Karadeniz 58. bölüm fragmanı izle! "Şiddet her zaman çekicidir!" Sen Anlat Karadeniz 57. bölüm fragmanı izle! Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz oyuncu! Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! Sen Anlat Karadeniz Reyhan Kıroğlu kimdir? "İki parmak kırdık kimsenin boğazını kesmedik!" Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti! Sen Anlat Karadeniz Nefes hamile mi? Fragman izle! Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler! Partnerinin kim olacağı belli oldu! Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak Reyting rekortmeni diziden sürpriz transfer! Küçük çocuğun şikayet ettiği dizi bakın hangisi! Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak?