Semih Yalçın

Edip Semih Yalçın; Türk akademisyen, siyasetçi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcısı. Çok sayıda yayınlanmış makalesi ve 4 kitabı bulunan Yalçın, 2011 Türkiye genel seçimleri'nde MHP Gaziantep milletvekili olarak meclise girmiştir.

MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı!
MHP'li Semih Yalçın'dan Habertürk'e ağır suçlamalar: Bir gün hesaplaşılacak! MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın duyurdu: MHP Diyarbakır İl Başkanlığı kapatıldı!
MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi hedef alan CHP'li Özel'e: Siyaset cücesi sen kimsin, siyasi ederin ne? "MHP aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş!" MHP'li Yalçın'dan Akşener ve Öztrak'a Mehmet Akif şiiriyle tepki! MHP'li Yalçın'dan Akşener'e: Ödlekliğini gizleme telaşında MHP'li Semih Yalçın'dan İmamoğlu'na: Şark kurnazı, siyasi ip cambazı MHP'de 7 isim parti üyeliğinden çıkarıldı 'Katil dediği devletin savcısına sığındı!' MHP'li Semih Yalçın: Müptezelden hukuk adamı olmaz 'FETÖ yöntemleri ile saldırıya geçti!' Bildiride imzası olan MHP'li eski vekile kesin ihraç talebi MHP'ye 2 cani üzerinden karalama kampanyası! MHP'li Yalçın: Twitter derhal denetlenip tedbir alınmalı "Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmadı" Erdoğan'dan Özdağ'a: Geçmiş olsun Kaftancıoğlu'na 'bütçe' tepkisi 'HDP itlafı gereken haşere sürüsüdür' İpi kimin elinde, tokmağını kim çalıyor... MHP'li Yalçın'dan CHP'ye çok sert çıkış Çilingiroğlu'na zehir zemberek sözler MHP'li Yalçın'dan Türk-Kürt vurgusu MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti MHP'den Ayasofya açıklaması: Rızamız yoktur MHP'de kurultay tarihi belli oldu... MHP’li Yalçın'dan Ali Babacan'a çok sert sözler! Gündemi sarsan ifadeler sonrası Yalçın'dan yeni paylaşım Bahçeli: Üç Hilal'in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur MHP'den koronavirüs kararı! 23 yıl sonra ilk kez!