Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak baş rolü üstlenen oyuncu, Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?
Serenay Sarıkaya ile Rıza Kocaoğlu karşılıklı Roman havası oynadı Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı
Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu son görüntüsüyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamadı... Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu yeni yıla Omicron ile giriyor! Yılbaşında karantinada olacak! Doktorlar yasaklamıştı... Alkolun dozunu kaçıran Nejat İşler muhabirlere küfürler yağdırdı Üç Kuruş dizisi sosyal medyadan duyurdu! Yeni karar büyük ses getirdi! Üç Kuruş dizisi koptu geliyor Rıza Kocaoğlu ile Atiye'nin yönetmeni Burcu Alptekin sarmaş dolaş yakalandı Rıza Kocaoğlu ve Yüsra Geyik'ten aşk dedikodularını alevlendiren fotoğraf! Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu aşk mı yaşıyor? Hüsnü Çoban duymasın! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik gönlünü Çukur'un yıldızına kaptırdı! Emanet 151. bölüm fragmanı! Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı aşkı bitti! Çukur Aliço ölüyor mu? Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı? Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi! Aşıklardan yeni poz! 'Seni morgda gördüm ve bittim!' Ünlü oyuncunun arkadaşı depremde öldü! Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı'nın detoks tatili Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı'nın set aşkı... Aşk yaşamaya başladılar! Berkay ve Caner Erkin pişti oldu! Show TV'den Çukur için flaş karar! Klasik müzikle başladı Erik Dalı ile son buldu! Yeni sezonda sürpriz isimler dahil oldu! Cami sahnesi izleyiciyi ekrana kilitledi! Çukur'un Aliço'su tir tir titredi! Çukur'da şoke eden bir ölüm daha! Çukur'dan yeni bir ayrılık haberi daha!