Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen, Türk futbolcu ve teknik direktör, futbol yorumcusu. 15 Ağustos 1962’de, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Mehmet Lütfü Bey ile Makbule Hanım’ın dördüncü ve son çocukları olarak dünyaya gelen Dilmen, spora atletizmle başladı, daha sonra futbola yöneldi. Küçük yaşına rağmen, mahalle takımlarının aranan ismiydi.

Dilmen: "Kurum, şahıs veya kimi dersen herkesi yenmiştir Fenerbahçe!"
Herkes Sacha Boey'i geçmesini beklerken Ferdi Kadıoğlu için şok sözler Dilmen derbi tahminini yaptı! Zirveyi yakından ilgilendiren o iddia...
'Okan Buruk o kadar güveniyor ki... Hakem Ali Şansalan bile rahatladı' Dilmen'den olay sözler: İsmail Kartal çıldıracak! 'Futbola ihanettir' "İsmail Kartal'ın gönlünde Edin Dzeko değil Michy Batshuayi var" Dilmen Kartal'ı yerden yere vurdu: Kararlarını anlayamıyorum! Dilmen'den G.Saray maçı sonrası çok konuşulacak F.Bahçe sözleri! Rıdvan Dilmen’den herkesi şaşkına çeviren Aziz Yıldırım çıkışı! Rıdvan Dilmen'den iki takım için olay talep! “Türkiye’de 3 isim çok konuşulur; Peki Okan Buruk bu işin neresinde?” ''G.Saray'ın oyununa baktığımızda 7-8 puanlık fark olması gerekiyor!'' "19 Mayıs’ta, Samsun’da, bahar gecesi… Herkesin hayal ettiği gibi" Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş maçı sonrası olay sıralama! Mehmet Büyükekşi kulüplerin kalbini çalmayı başardı! Devrim gibi karar Dilmen Fenerbahçelileri çıldırtacak: 5 saniyede penaltı ''Herhalde lig tarihinde böyle bir şey olmamıştır, mümkün görmüyorum'' Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: Şampiyonluğun en büyük adayı... Gerçeği ortaya çıkardı! Abdullah Avcı'dan inanılmaz Kerem fiyaskosu Galatasaray'ın yıldızına sert sözler: İlk 11'deki son maçıydı... Galatasaray'da ilk 11'den kesilecek yıldızı açıkladı! Bu 10 numarayı alan Süper Lig'in dengelerini değiştirir, şampiyon olur '''Okan Hoca yönetemez' demiyorum, 'Yönetmeli' diyorum'' TV 8,5'tan ayrılan Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu! Emine Erdoğan'ın Dilmen'e söylediği sözler çarpıtıldı! ''Nasıl şampiyon olacaksın sen?'' ''Fenerbahçe'nin tarihinde böyle bir sezon var mıdır bilmiyorum!'' Rıdvan Dilmen: Bir an önce açıklayın. Ligin mesafesi çok daraldı ''F.Bahçe ile G.Saray arasındaki fark kırmızı kar yağarsa kapanır'' "Galatasaray'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ayıran bir özellik var..."