Özge Gürel

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de “Ada” rolüne hayat vermiştir.

İlk başrolü “Kiraz Mevsimi”yle oldu.

2014 yılında yayın hayatın atılan ve döneminde oldukça popüler “Kiraz Mevsimi” dizisindeki Öykü rolüyle çok sevildi. Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, dizide Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaşıyordu.
2017 yılında ekranlara gelen ve Berk Cankat ile başrolü paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” dizisiyle ekranlara döndü. Ancak dizi uzun ömürlü olamadı.
2017’nin sevilen yaz dizileri arasına girmeyi başaran Dolunay’da Nazlı karakterine hayat veriyor. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik ediyor.

Rol Aldığı Diziler:

Dolunay
Yıldızlar Şahidim
Kiraz Mevsimi
Muhteşem Yüzyıl
Medcezir
Kızım Nerede?

Fiziksel özellikleri

Göz Rengi: Kahverengi
Doğal Saç Rengi: Kumral
Kilosu: 56
Boyu: 169 cm

Venedik Film Festivali'nde iddialı tarzı ve güzelliğiyle baş döndürdü
Sipahi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Sipahi Dizisi Taklit mi?
Sipahi Dizisinde Canan Komiser'in Hikayesi Nedir? Sipahi'nin ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak Kaan Yıldırım 'Sipahi' dizisindeki rolü için özel eğitim aldı Sürpriz aşkta yeni gelişme! Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırdı Geçtiğimiz ay nikah masasına oturan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, İtalya'da düğün yaptı Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu İtalya'da evleniyor! Düğün için harcadıkları para dudak uçuklattı! Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, Almanya'da evlendi! İşte nikahtan ilk kareler... Evlilik yolunda ilk adımı attılar: Serkan Çayoğlu sevgilisi Özge Gürel'i ailesinden istedi “Hayaller ve Hayatlar” dizisinden ilk görüntüler... Afiş ve fragmanı yayınlandı 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor Ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürdü... Acı haberle yıkıldı! Amerika'da sürpriz teklif! Oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor Üç Kuruş'u Es Geçen Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını İle Dönüyor! İşte Efsane Dizinin Oyuncu Kadrosu Özge Gürel’den Serkan Çayoğlu’na Duygu Yüklü Doğum Günü Mesajı! Takipçileri Duygulandıran Sözler Bay Yanlış 13. bölüm full izle! Özge Güreli: Aşırı seviyorum, öyle böyle değil! Bay Yanlış'a damga vuran öpüşme sahnesi! Bay Yanlış'ın Ezgi'sinden flaş açıklama: Gerekirse yakarım! 'Bay Yanlış' dizisinin öpüşme sahnelerine koronavirüs engel olamadı! İşte ilk fragman... Bay Yanlış dizisinden ilk kareler Özge Gürel kimdir? Can Yaman'ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşında? Can Yaman'ın partneri kim oldu? Bay Yanlış dizisi oyuncu kadrosu! Can Yaman 'yanlış adamı' oynayacak Ünlü oyuncudan evlilik açıklaması! Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu evleniyor mu? Senaryo gerçek oldu, ünlü oyuncular evleniyor!