Nedim Şener

Nedim Şener, 1966 yılında Almanya'da dünyaya geldi. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamalayan Şener, tezinde "Uluslararası Ticaret ve Türkiye'nin Dünya Ekonomisine Eklemlenmesi" konusunu ele aldı. Gazeteciliğe 1992 yılında Dünya gazetesinde başlayan Şener, 1994 yılında Milliyet gazetesinde çalışmaya başladı. 2011 yılında ise buradaki işine son verildi. 2010-2011 yılları arasında Posta gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan Nedim Şener gazetede köşe yazarlığına devam etmektedir.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimon Peres'e 'Siz katilsiniz' demiş birisi"
Nedim Şener'den İmamoğlu'na: "Tanımam parayla alakam yok desene" "YRP'ye FETÖ'cüleri aldılar" diyerek istifa eden Pamukçu'ya çağrı!
"Esenyurt ne zaman Kürt bölgesi oldu?" ÇOK BÜYÜK OLAYLARIN FİTİLİ ATEŞLENEBİLİR! CHP/DEM'in ortak adayı kazanırsa ilçe kurtarılmış bölge ilan edilecek FETÖ'nün diriliş mesajları sonrası Nedim Şener'den dikkat çeken sözler Nedim Şener'den Fazıl Say'a 'uzay yolculuğu' ayarı! Nedim Şener açıkladı: Özgür Özel'in patronları kim? Özgür Özel Hrant Dink cinayetinde FETÖ izini yok etmeye çalışıyor Agos'un önünde nutuk atan Özel'in Samast'ı ziyaret ettiği ortaya çıktı Nedim Şener: Muhalefet, Elon Musk değil de 'Yandaş Musk' diyebilir Nedim Şener 15 Temmuz ile ilgili yapılan algı oyununu deşifre etti FETÖ'nün adamları cezaevindeki üyelerin eşlerine göz koymaya başladı! “Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik” ödülünü yalan habere verdiler... 'Kandırıldık' diyen Fatih Portakal'a Nedim Şener'den cevap! "Kendi seçmenlerini aptallaştırdıkları için toplumu da aptal sandılar" Asker ve bürokratlara gözaltı: Nedim Şener, FETÖ için uyarmıştı Nedim Şener, Kaftancıoğlu'nun yalanlarını yüzüne vurdu! PKK'nın dağ kadrosunun açıklamalarını perdeleyenlere videolu yanıt! Aziz Nesin'in o sözüne Nedim Şener'den çarpıcı yorum Kılıçdaroğlu’nun adaylığı PKK’lı ve FETÖ’cüleri neden sevindiriyor? Ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer çirkinleşmeye başladı! Şeytanın aklına gelmeyen 100 deprem yalanı! FETÖ'cüler Haluk Levent'ten yüz bulamayınca infaza başladı! FETÖ'cü firarilere Haluk Levent'ten anlamlı yanıt! "Dertleri 17.960 mağdur değil FETÖ’cüleri devlete sokmak" "PKK/HDP seçime 10 yıl önce kurulan YSGP ile girecek" 6’lı masa liderlerinden çelişkili açıklama! İsveç’te devlet destekli provokasyonun amacı ne?