Murat Kurum

1976 Ankara doğumlu olan Murat Kurum, Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Yüksek Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun oldu. Kurum, 2005 yılına kadar birçok özel kuruluşta görev aldı.

TOKİ Uygulama Daire Başkanlığı Ankara’da 2005-2006 yılları arasında görev aldı. 2006 yılında ise TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı İstanbul- Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü yaptı. Murat Kurum, 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakultesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü’ nden mezun oldu. 1999- 2005 yıllarında çeşitli özel kuruluşlarda çalıştı.

2005 – 2006 yılları arasında TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığı’nda Uzman olarak görev yaptı. 2006 – 2009 yılları arasında TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü, 2009 – 21.02.2012 tarihleri arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Uzmanlık görevlerini üstlendi.

2009 yılından itibaren T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlük görevini icra etmektedir. Murat Kurum evli ve 2 çocuk babasıdır.

AK PARTİ NEREDE YANLIŞ YAPTI? OY KAYBININ SEBEBİ NE?
31 MART SEÇİM SONUÇLARININ ARDINDAN ERDOĞAN HANGİ KARARLARI ALACAK? 31 MART SONUÇLARI CHP BAŞARISI MI, AK PARTİ’YE SEÇMEN UYARISI MI?
Murat Kurum'dan yerel seçimlerle ilgili ilk açıklama 'TÜRK SİYASETİNDE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK!' 31 Mart 2024 İstanbul için yerel seçim sonuçları... İBB Başkan adayı Kurum oyunu kullandı Liderler nerede oy kullanacak? AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde! "İstanbul'un hakkını balya balya dağıttılar!" İstanbul'da son anket sonucu: Kurum mu, İmamoğlu mu? Erdoğan: Ali Tombaş inşallah Sultanbeyli'nin kaptanı olacak! Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bir kez daha gurur duydum... Murat Kurum dev projeleri açıkladı! İlk 6 ayda her şey değişecek Trafik, raylı sistem, taksi sorunu, emekliye ve öğrencilere avantajlar Murat Kurum'dan açıklama: Manipüle edilen anketler var! Murat Kurum İmamoğlu'na sert çıktı: Hala algı siyaseti yapıyorlar İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan gençlere mektup Liderlerin yerel seçimlerde oy kullanacağı yerler belli oldu Murat Kurum'dan İstanbul için büyük kentsel dönüşüm projesi Salih Tuna'dan Erbakan'a çağrı: Bu vebalden kurtulamazsın! Murat Kurum: İmamoğlu 50 milyon dolara villa almakla meşgulmüş Murat Kurum'dan dikkat çeken video: "Sandık" Murat Kurum'dan Büyük İstanbul Mitingi açıklaması! AK PARTİ'NİN İSTANBUL MİTİNGİNDE COŞKULU ANLAR! 'YÜZYIL GEÇSE DE BU ŞEHRİ DÖNÜŞTÜREMEZ!' ‘İSTANBUL 5 DEĞİL, YAPILMAYAN ÇALIŞMALARLA 20 YIL KAYBETTİ’ İSTANBUL MİTİNGİNDE ERDOĞAN’A SEVGİ SELİ: ÇAĞIN EN BÜYÜK LİDERİ! Murat Kurum: "İstanbul'da 39 ilçemizin tamamında olacağız"