Muhittin Böcek

 Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümlerini bitirerek Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans Programına devam etmektedir.

Siyaset hayatı süresince 4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin BÖCEK aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası olan Muhittin Böcek, doğduğundan bu yana Konyaaltı’nda yaşıyor ve Konyaaltı’nı çok iyi tanıyor.

Süleymancıların Antalya’da seçim pazarlığı!
CHP'nin belediye başkan adayları belli oldu! CHP'li isimden zehir zemberek sözler: FETÖ'ye kuyruk oldunuz
Muhittin Böcek'in oğlu, belediye çalışanı ile karısını aldattı iddiası CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden skandal adım: Öğrenci yurtlarını geri alıyor Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ı buluşturan düğün! Başkan Böcek oğlunun nikahını kıydı Muhittin Böcek'in taktığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Fırtına Antalya'yı vurdu! Mahsur kalan kadınlar kepçeyle kurtarıldı 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarışacak filmler belli oldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek taburcu edildi Antalya'da Başkan Böcek feryat etti: Ne olur uçak gönderin, yanıyor insanlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Biz yanıyoruz, bizi kurtarın! Gizli ses kaydı dava dosyasına girdi CHP Antalya’da gerilim sürüyor Başkan Böcek'in 'İnce' temasları Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı 'Ben ölüm döşeğindeyken, koltuk sevdasına düştüler' Böcek'in yerine o isim getirilecekti! 'İnsan olmayı unuttuklarını gördüm' Muhittin Böcek Ak Parti’ye mi geçiyor Kılıçdaroğlu'na karşı kılıcı çekti! Muhittin Böcek işbaşı yaptı Muhittin Böcek bugün iş başı yapıyor 109 gün sonra hayata adım attı Böcek'ten Erdoğan'a teşekkür Böcek'ten 105 gün sonra ilk görüntü Muhittin Böcek solunum cihazından ayrıldı Muhittin Böcek'ten iyi haber: 10 güne taburcu edilebilir Belediyedeki yetki krizine İçişleri'nden nokta Büyükşehir Belediyesi'nde yetki krizi!