Mete Yarar

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yarar 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştur.

Mete Yarar sordu: Türk toplumu Erdoğan'dan ne istiyor?
Mete Yarar ve CHP'li Ali Rıza Öztürk canlı yayında kavga etti "Ankara'da kırmızı halılarla karşılarsanız şehit haberleri gelir"
Mete Yarar'dan Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili sözlerine sert tepki Mete Yarar'dan "Akşam yemeğinde SİHA mı yiyeceğiz?" diyenlere cevap Depremzedelere yardım ederken, bana oy verirler diye mi yardım ettin? Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt "PKK’ya duyduğunuz öfkeden daha fazla olamaz" ‘Türkiye’deki gelişmeler başka ülkede kelle götürür’ Mete Yarar acı gerçeği dile getirdi Yunanlıların en çok korktuğu sistemi Mete Yarar anlattı 3 ülkeden talep var Mete Yarar'dan Taksim saldırısına ilişkin dikkat çeken açıklama Mete Yarar'dan HDP oylarının arkasına saklananlara tokat gibi sözler CHP anketçisi Murat Gezici, Mete Yarar'ı çileden çıkardı: "Ne yapacaksın benim adresimi?" Akşener nereye koşuyor? Atatürkçü-milliyetçiler dışarı, liberaller-HDP destekçileri içeri! Nedim Şener çok sert çıktı: Derin devletin adamı olsam size nefes aldırmazdım! Kediciklerin hedef aldığı Nedim Şener: Şuursuzlar, siz ne içiyorsunuz? İYİ Parti’de neler oluyor? ‘Önce ulusalcıları şimdi de milliyetçileri şutladılar!' 'Ortaya çıkacak isim doğruysa, duyulduğunda kimsenin çok şaşırmayacağı bir ülkenin elçiliği olacak!' Nedim Şener'den çarpıcı sözler: 15 Temmuz öncesi uyardım, yine uyarıyorum! 'Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar' Masa da zarlar da hileli! 'Aynı film Ukrayna'da yeniden sahnede! Savaşın kazanını Batı emperyalizmi' Mete Yarar'dan Alman basınının 'SİHA ikiyüzlülüğü' üzerinden öneri! 'İstihbarat savaşları ve gayri nizami harp başlıyor!' 'Pensilvanya'da dört yılan başı birbirini sokuyor. Taziye metinleri tam bir FETÖ operasyonu!' Canlı yayın sırasında Kiev'de sirenler çalmaya başladı Youtube'dan SuperHaber'e "sözde soykırım" sansürü! 'Rusya kazanıyor olduğu bütün kazanımları aslında kaybedecek, askeri olarak çok pahalıya patlayacak' Nedim Şener: ABD'ye güvenerek adım atan Ukrayna'nın sonundan, ders alınması gerekiyor!