Lamborghini

Lamborghini, bir İtalyan otomobil markasıdır. Feruccio Lamborghini tarafından kurulmuştur. Bologna ile Modena arasındaki küçük bir köy olan Santa Agata'da firmanın merkezi ve fabrikası bulunmaktadır.

Mart ayında en çok satış yapan otomobil markaları belli oldu
Lamborghini’nin özel seri otomobili açık artırma ile satışa çıkarılıyor Lamborghini 2024’e kadar üretecekleri tüm otomobillerin şimdiden satıldığını duyurdu
Lamborghini, 666 beygirlik Urus Performante otomobilini tanıttı 2022 yılının en çok satılan otomobil markaları açıklandı. İşte o markalar ve satış adetleri! Görenler gözlerine inanamadı! Evin çatısından Lamborghini düştü Dünyanın en küçük milyarderi: Babasının 10. yaş günü hediyesi dudak uçuklattı! Pendik'te şaşırtan görüntü: Vatandaşlar Lamborghini marka süper lüks otomobili böyle itti! Lüks aracı ünlü şarkıcının başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi Lamborghini ile karpuz satışına ceza Lamborghini'li karpuzcu bakın kimmiş Milyonluk aracı 2,9 saniyede parçaladı Lamborghini yeni canavarını tanıttı Koronavirüs parasıyla Lamborghını! Ayakları öptü ödülü kaptı! Sabri Sarıoğlu'nun yeni arabası çok şaşırttı! 40 metrelik lüks yat icradan satılık! Milyonluk araç İstanbul'da yolda kaldı! İranlı mühendisler öyle bir otomobil üretti ki! Milletvekilinden satılık Lamborghini Aventador! Babaannesinin garajında Lamborghini buldu! ''Çekincem yok, yine Lamborghini’mle geleceğim!" Sofuoğlu, Lamborghini eleştirilerine yanıt verdi Meclis'e böyle geldi! Gören telefona sarıldı... Takipçilerinin diline düştü! Japon polis bisikletle Lamborghini'yi kovalayıp... Eskiden Lamborghini'den inmezdi, şimdi traktöre... İşe 1 milyonluk Lamborghini ile gidiyor!