Kuruluş Osman

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ HAKKINDA BİLGİ

Kuruluş Osman ilk fragmanını izleyicisi ile buluşturdu. Dizinin yayınlanma tarihi henüz belli olmazken kısa bir süre sonra tarihin netleşeceği tahmin ediliyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman'da Osmanlı Devleti'nin kuruluşu anlatılacak ve Osman Bey rolünde Burak Özçivit yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman'ın yayın tarihi hakkında yapımcılardan yapılan bir açıklama yok. Bu sezon dizi ATV'de yayınlanacak. Yeni sezonun ekim ayı sonlarına doğru başlaması bekleniyor.

Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Kuruluş Osman dizisinin yayınlanacağı kanalı duyurdu. Bozdağ, yaptığı son dakika açıklamasında "Diriliş serimiz Kuruluş Osman' olarak bu sezon atv'de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman'ın kadrosu genişliyor! Diziye iki oyuncu dahil oldu
Yarın Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni sezona nefes kesen bir bölümle başlayacak!
Kuruluş Osman konusu ve oyuncuları! Kuruluş Osman dizisi gerçek mi? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Kuruluş Osman dizisinden sezon finaline yakışır bölüm! Kuruluş Osman sezon finali yapıyor! 130. bölümde neler olacak? Kuruluş Osman'da kıran kırana savaş! Ezeli rakipler karşı karşıya Kuruluş Osman'da Kriz Çıktı! Gelen Son Haber Tepki Çekti Kuruluş Osman'da Akıllara Zarar Hata! Reytinglerde Dizi Tarihine Geçti! Ne Kuruluş Osman Ne Camdaki Kız! Kuruluş Osman Son Bölümde Deprem Var! Kötü Haberler Peş Peşe Geldi Osman Bey Tahtıyla Hesaplaşıyor! Kuruluş Osman'da Tüyler Diken Diken Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! Alparslan Özmol Kuruluş Osman Kadrosuna Katıldı! Gürbüz Alp Kimdir? Kuruluş Osman Dizisine Dev İsim! Destan Dizisinin Başrolüydü Kuruluş Osman Dizisinde Bu Ayrılık Çok Konuşulacak! Kuruluş Osman'da O Sahneye Kimse İnanamadı! Efsane İsim Veda Ediyor Kuruluş Osman 102. Bölüm Fragmanı: Olof'un Osman Bey'i Öldürme Planı... Kuruluş Osman Alçiçek'i Kİm Oynuyor? Miray Akay Kimdir, Kaç Yaşında? Kuruluş Osman Olof Kimdir, Tarihte Var mı? Osman Bey'in Yeni Düşmanı Olof'u Kim Oynuyor? Kuruluş Osman Dizisi Yeni Sezon 3 Ayrılıkla Başladı! Sürpriz Vedalar Yaşanıyor Kuruluş Osman Dizisinden Bir Rekor Daha Geldi! Kuruluş Osman 11 yeni oyuncu, yenilen dekoru, nefes kesen yeni hikayesi ile yeni sezona başlıyor Kuruluş Osman'da Yeni Sezon Öncesi Flaş Ayrılık! Ünlü Oyuncu Ayrılıyor En çok izlenen dizilerin yeni sezon yayın tarihleri belli oldu! Çekimler başladı... Set çalışanlarına hakaretten yargılanan Burak Özçivit'in cezası belli oldu Kuruluş Osman Sezon Finalinde Flaş Veda! Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti! Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Kuruluş Osman oyuncularıyla bir araya geldi Kuruluş Osman'da Moğol Komutanı Cebe Kimdir? Cemil Büyükdöğerli Kimdir, kaç yaşında?