KADEM

KADEM Vakfı, toplumda kadınların birikimlerini ve yeteneklerini daha verimli kullanabilecekleri uygun zeminler oluşturmayı amaç edinirken; nitelikli, toplumsal farkındalığı yüksek, özgüven sahibi şahsiyetler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Vakfımız üniversite çağındaki genç kızlarımızın sosyo-kültürel, ekonomik, sanatsal ve akademik alanda üretken bireyler olmalarını teşvik etmek üzere Türkiye genelinde kurduğu yurtlar aracılığıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

KADEM Vakfı yurtları, genç kızlarımızın eğitimlerini sürdürürken her türlü barınma ihtiyaçlarını ve güvenliklerini önceleyerek hizmet vermektedir. Farklı seçeneklerdeki odaları, kütüphane, bilgisayar ve etüt alanları, toplantı ve konferans salonları, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmetleri, çamaşırhane ve ütü bölümleriyle yurtlarımız modern, temiz ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır.

Yurtlarımızda; geleceğin bilinçli anneleri ve başarılı şahsiyetleri olacak genç kızlarımız için sosyal hayatlarında ihtiyaç duyacakları her konuda seminerler, atölye çalışmaları, tarihi-kültürel geziler ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmektedir.

KADEM, Bayram Karavanı yola çıktı...
KADEM, Filistinli kadınların acılarına dikkat çekti KADEM, New York Times Meydanı'nda Filistin direnişine dikkat çekti!
KADEM, BM KSK'da 'Kadın Destek Merkezi' projesini anlattı KADEM "Dünyanın yükünü omuzlarında taşıyan kadınlara" dikkat çekiyor KADEM'den 28 Şubat'ın yıl dönümü için anlamlı kampanya İstanbul'da insanlık nöbeti: "Hanzala yüzünü dönecek zulüm bitecek" KADEM'den Filistin daveti:Sultanahmet'te İnsanlık Nöbeti'ne bekliyoruz KADEM'den, Filistin'e destek için üç günlük oturma eylemi! KADEM'den Fransa'nın skandal kararına sert tepki! KADEM: TBMM'de daha çok kadın görmek istiyoruz Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin KADEM’in seminerine katıldı ''Hadi sıkıysa şimdi de had bildirin'' KADEM'den 15 Temmuz'a anlamlı kampanya: 'Söz Konusu Vatansa!' İstanbul Teknik Üniversitesi ve KADEM'den ortak panel: Mühendislikte kadının rolü ele alındı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Müsiad Kadın'ın Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Takım elbise giyip, başını öne eğenlere indirim yok! Dilipak hakaret davasını kaybetti! AK Parti'ye 100 bin TL tazminat ödeyecek KADEM'den 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü'ne özel anlamlı video! KADEM'den Oda TV hakkında suç duyurusu AK Partili Çelik'ten Oda TV'ye Yaşar Büyükanıt'lı yanıt KADEM'den, Oda TV'nin "kız yurdunda silah" haberine sert yanıt KADEM üyeleri ve taksicilerden İsrail protestosu Filistin halkı için çağrı yapılacak 'KADEM’in hiçbir siyasi tartışma içine girmesini istemem' KADEM kadın haklarına dair ilkelerini açıklıyor Akademisyenler “pandemi sürecinde kadın”ı konuşacak "Tacizcileri toplum olarak lanetlemeliyiz!" Yine kendi mahallesine dokunamadı Erdoğan 28 Şubat temalı sergiyi gezdi