Kaan Yıldırım

Londra'da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Dubai çöllerinde aşk tazeledi!
Kopuk dizisinden kötü haber! 5. bölümü ile ekranlara veda ediyor... Sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'cart curt' diye kaydetti?
Kopuk dizisi 1. bölümde neler yaşandı? Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'a aile baskısı! Kaan Yıldırım'ın ablası Pınar Deniz'i paylaştı! Gelin görümce ekibi... Ünlü şair Nazım Hikmet'in o dizesi ünlülerin diline dolandı! Kaan Yıldırım'dan evlilik iddialarını güçlendiren paylaşım! Mutluluktan ağladığı anları paylaştı! Evlilik teklifi mi aldı? Pınar Deniz'den ''Dayan Yüreğim'' performansı! Kaan Yıldırım mest oldu Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinden Bodrum tatilinde samimi anlar! Kaan Yıldırım'dan sosyal medyayı sallayan poz! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu? Kaan Yıldırım'dan '1 milyon 800 bin TL'lik tekne' iddialarına yanıt Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i film galasında yalnız bırakmadı! Sipahi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Sipahi Dizisi Taklit mi? Sipahi'nin ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak Ayrıldılar mı? Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz iddialarına yanıt Kaan Yıldırım & Pınar Deniz aşkı 3 ay sürdü! İşte ayrılığın nedeni Kaan Yıldırım 'Sipahi' dizisindeki rolü için özel eğitim aldı Kaan Yıldırım'dan sevgilisi Pınar Deniz'e bitmeyen sürprizler Kaan Yıldırım aşka geldi! Sevgilisi Pınar Deniz'in doğum gününü romantik karelerle kutladı Sürpriz aşkta yeni gelişme! Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırdı Sürpriz aşk! Danla Bilic ile Kubilay Aka birlikteliği belgelendi Hadise'nin Kaan Yıldırım ve Mehmet Dinçerler pişmanlığı Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım'ın eski aşkı Hadise ile yaşadığı evde kalmasını istemedi Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den aşk pozu Listede kimler var kimler... Pınar Deniz'le sevgili olan Kaan Yıldırım'ın aşk defteri kabarık çıktı Kaan Yıldırım Pınar Deniz aşkınıda yeni gelişme