Zeytinburnu

Zeytinburnu, İstanbul ilinin bir ilçesidir. 1 Eylül 1957 tarihinde ilçe olmuştur. Trakya’nın güneydoğusunda, Çatalca yarımadasının, Marmara Denizi'ne bakan yamaçlarının, bu denizle birleştiği yerdedir. Tarihi yarımada ile surlarla ayrılmış, E-5 karayoluna sınır ve havalimanına 15-20 dakikalık mesafededir.

İstanbul Zeytinburnu ilçesi son dakika haberleri

Bakan Koca'dan İstanbul'un bir ilçesine daha müjde!
"Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!" Başkan Ömer Arısoy ilçesiyle kurduğu ilişkiyi böyle anlattı!
İstanbul'un göbeğinde trafikte havaya ateş eden maganda yakalandı! Tartıştığı arkadaşının kafasını kesip balkondan aşağı attı! AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy kimdir? Zeytinburnu'nda korkutan olay: Kimyasal tanker karaya oturdu İstanbul'u sağanak vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı İstinat duvarı araçların üzerinde çöktü: Facianın kıyısından dönüldü İBB’nin yıkım işleminde arbede yaşandı! Güpegündüz silahını çıkarıp ateş etti! Kafede saldırı anı kamerada Zeytinburnu'da korkutan patlama! Tramvay ile otomobil çarpıştı! Sürücü araca sıkıştı Zeytinburnu'nda vahşet: Yakılarak öldürüldü! 17 Kasım 2022 İstanbul planlı su kesintisi olan ilçeler! Üstad Karakoç’un vefat yıl dönümü anısına sempozyum "Sen ancak turistik seyahat yaparsın" Jokey Selim Kaya atlara kamçıyı protesto için foto finişte kırbacı yere attı! Benzinlikten çıkan araç bir anda alev topuna döndü: Sürücü kendini zor kurtardı Kreşte 2 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattılar: Okul müdürünün pişkin tavrı 'pes' dedirtti Yapay Zeka ile Sanat ve Tasarım ilk kez bir yükseköğretim kurumunda ders olarak okutulacak Kurye, apartmandan motosikleti çalmaya çalışan hırsızın üzerine uçtu Zeytinburnu sahilinde mazot kirliliği! Havadan görüntülendi Sanayi sitesinde çıkan yangında patlamalar korkuttu, iş yeri sahibi feryatlar içinde izledi İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! Bir anda büyük panik yaşandı: Balkondan düşen 2 yaşındaki çocuğu havada yakaladılar 2 yaşındaki çocuğun feci sonu! 7. kattan düşerek hayatını kaybetti Korkunç bir olayın eşiğinden dönüldü: Kız çocuğunu yolun ortasında ezilmekten bekçiler kurtardı Şov yapan motosikletli gençler havaya fırladı: Korku dolu anlar kamerada! İstanbul'da silahlı çatışma: Dehşet anları saniye saniye kamerada!