Irak

Irak ya da resmî adıyla Irak Cumhuriyeti, Batı Asya'da bir ülkedir. Kuzeyde Türkiye, doğuda İran, güneydoğuda Kuveyt, güneyde Suudi Arabistan, güneybatıda Ürdün, batıda ise Suriye ile sınır komşusudur. Başkenti ve en büyük şehri Bağdat'tır.

Tarihi anlaşma sonrası ABD'den ilk açıklama
SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ile ortak operasyon açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl sonra ilk kez Erbil'de! Irak'tan terörle mücadeleyle ilgili net mesaj Türkiye ile Irak arasında 'Kalkınma Yolu Anlaşması' imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ta! Tarihi görüşmeden ilk mesajlar ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Irak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi Irak büyük sürprizi duyurdu! "Irak ile 20'den fazla anlaşma imzalanacak" İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! İki ülkenin ordusu karşılaştırıldı! ABD'den dikkat çeken analiz... Irak Türkmenlerinde Erdoğan heyecanı! "Türkler saldırı yapmayı planlıyor, acil bizi tanıyın" Irak'ın kuzeyinde 12 terörist hava harekatıyla öldürüldü! İran'ın İsrail'e saldırısı: Irak hava sahasını kapattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, diplomasi trafiğini hızlandırıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 yıl sonra bir ilk! Kuzey Irak'ta bir askerimiz şehit oldu! İran Ermenistan’ı hızla silahlandırıyor! İran, KYB ve PKK arasında iş birliği iddiası! Şehit lider Beyatlı “intikam” bayrağı ile toprağa verildi Kerkük’te Türkmen lider Beyatlı drone ile şehit edildi Irak, sınır güvenliği mutabakat taslağını Türkiye’ye sunacak! HANGİ MEDYA KURULUŞLARI, NASIL FONLANDI? Irak'ın kuzeyinde 12 terörist öldürüldü! Irak'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi