İlayda Alişan

Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi dizilerin kadrosunda yer alan İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculukla tanıştı. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlara adım attı.

İlayda Alişan, kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Akşın karakterine hayat verdi.

Kaybettiği annesinin doğum gününde duygulandıran paylaşım
İlayda Alişan, kayınvalidesi Seda Sayan ile tanıştı mı? Uçağa alınmayan İlayda Alişan'ın isyanı tepki çekti!
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edilen İlayda Alişan'dan açıklama 'İyi Adamın 10 Günü' filminin yayın tarihi belli oldu İlayda Alişan Yeni Dizisi Ateş Kuşları İçin İmaj Değiştirdi Seversin Asya gerçekte kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli? Kırmızı Oda Süveyda'nın Gerçek Hikayesi Belli Oldu! İlayda Alişan'ın Oynadığı Süveyda Kimdir? Ortaya çıkan fotoğrafı sosyal medyayı salladı! İlayda Alişan estetik mi yaptırdı? Kırmızı Oda Süveyda'nın hikayesinde korkunç detay ortaya çıktı! İlayda Alişan bile ürperdi! İlayda Alişan'dan ayrılık sonrası flaş hamle! Serkay Tütüncü ile ilişkisi biter bitmez... Kırmızı Oda izleyenleri toplanın! Yeni sezonda O isim de kadroda olacak! İşte sürpriz transfer! Masumiyet dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü ayrıldı İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi Serkan Tütüncü ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? Tolgahan Sayışman'ın zor anları! Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Çukur'dan ayrılan oyuncunun yeni dizisi belli oldu Perihan Savaş'a büyük jest! Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu! Hakan Muhafız'ın 3.sezonuna bomba transferler! Koçovalılar bir kişiyi daha kaybetti!