İbrahim Eren

İBRAHİM EREN KİMDİR?
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan İbrahim Eren, teknoloji ve medya alanında farklı şirket ve kurumlarda üst düzey görevlerde bulundu. Londra’da bulunan University of Westminster’dan medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Eren, Türkiye’nin önde gelen kanallarından ATV ‘ de 3 yıl boyunca genel müdür yardımcılığı yaptı. 2013 yılından beri Türkiye Radyo -Televizyon (TRT) kurumunda genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

TRT'de, TRT 1 ve TRT World’ ün de içinde olduğu 11 kanaldan sorumlu olan İbrahim Eren, Türk Telekom AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra TİAK yönetim kurulu başkanlığı ve International Emmy direktörlüğü görevlerini yürütmekte. İbrahim Eren evli ve 3 çocuk babası.

İbrahim Eren'in ekibinden Yahya Bostan da TRT'den ayrıldı
TRT çalışanlarından görev süresi dolan İbrahim Eren'e duygusal veda! İbrahim Eren'den çalışma arkadaşlarına teşekkürlü veda
Resmi Gazete'de yayımlandı! TRT'de yönetim değişikliği... TRT Genel Müdürü Eren sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi Teşkilat dizisi İsrail’e bile satıldı TRT Genel Müdürü İbrahim Eren: KJ hataları bizi üzdü! TRT'den çocuklara 23 Nisan hediyesi Bakan Varank bıyığa takıldı TRT'nin yeni dizisi 'Mavera' Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak! TRT 1'in değişen yeni yüzüne izleyiciden tam not TRT Yetenek Programı rekor başvuru ile tamamlandı İbrahim Eren, Asya Pasifik Yayın Birliği Başkanlığına seçildi TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT World Forum 2020'de konuştu! TRT, Kj hatası yapan editörün iş akdini feshetti İbrahim Eren'den 'Çırpınırdı Karadeniz' paylaşımı İşte TRT'nin yeni sloganı TRT bu sezon sadece izlenmeyecek, iz de bırakacak! Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ön eleme sonuçları açıklandı TRT'den gururlandıran 30 Ağustos filmi TRT uluslararsı medya CEO'larına ilham oldu TRT'nin yeni sürprizi Zeval gelmesin diye ayıma, yıldızıma Hafter'in komutanından Türkiye itirafı: Moralimizi bozdu TRT’nin 23 Nisan kampanyasına rekor katılım TRT'nin program akışına korona düzenlemesi! TRT Genel Müdür Yardımcılığı Karagöz'e emanet! TRT World Citizen Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye’ye karşı PKK, FETÖ ve DEAŞ’ı kullanıyorlar İbrahim Eren, TRT World Forum 2019'da konuştu!