Gazi Üniversitesi

Gazi Üniversitesi, Ankara'da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara'da kuruldu.

Ayrıca Gazi Üniversitesi, cumhuriyetin ilk üniversitesi olma unvanını da elinde bulundurur.

Tıp,Diş Hekimliği,Eğitim,Fen-Edebiyat,İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk ve Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi önemli fakülteleridir.

Üniversitenin Beşevler, Emek, Maltepe, Gölbaşı ve Çubuk'ta yerleşkeleri bulunmaktadır.

Bunların dışında Gazi Üniversitesinin Ankara Ostim, Çankaya, Kızılay bölgeleri ve Ankara Polatlı ve Beypazarı ilçelerinde de Meslek Yüksek Okulları ve Yüksekokulları bulunmaktadır.

Ankara özel yurt fiyatları ne kadar? Özel yurt kız-erkek ücretleri
Doktora tez savunması değil adeta kına gecesi: Herkes şaştı kaldı 3 üniversiteye yeni rektör atandı: Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı!
"14 günlük kapanma yeterli olmayacak" Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır? Fizik profesörüne ‘Büyü’ şoku! Deniz Ülke Arıboğan'dan o dekana 4 maddelik tepki Sözleri tepki çeken Dekan görevinden istifa etti! Gazi Fen Fakültesi Dekanı kamerayı açık unutunca rezil oldu! Gazi Fen Fakültesi Dekanı kamerayı açık unutunca rezil oldu! Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Ne söyledi? Korona ile grip, nezle arasındaki farklara dikkat 3 gündür aranıyordu... "Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke değil TRT'den 'komplo' iddialarına yalanlama! İstanbul ve Ankara için korkutan deprem uyarısı! Şule Çet davasında her şeyi değiştirecek rapor! Bu kadar büyüğü hiç görülmemişti! İçinden çıktı... Gazi Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu! İhraç edilen FETÖ'cülere operasyon! Üç büyük üniversite 2'ye bölünüyor! Gazi Üniversitesi'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda... Prof. Dr. Şükrü Kızılot hayatını kaybetti! Kan donduran ifadeler: Radarda Erdoğan'ı...