Ferrari

Ferrari S.p.A., merkezi ve kuruluş yeri İtalya'nın Modena şehrinin yakınındaki Maranello'da olan İtalyan bir lüks spor otomobili üreticisidir. 1929'da Alfa Romeo'nun yarış takımı olarak kurulmuş, 1947'te pist dışına da yasal olarak uygun otomobil üretimine başlamıştır.

Formula 1 tarihine geçecek transfer: Lewis Hamilton Ferrari'ye geçti
Polisler, Ferrari ile Sultanahmet meydanında devriye gezdi! Mart ayında en çok satış yapan otomobil markaları belli oldu
Hepsi bir servet değerinde! 2022 yılında satılan en pahalı otomobiller Hepsi servet değerinde! 2022 yılında satılan en pahalı otomobiller Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu Ferrari o modelden Türkiye’ye sadece 1 adet getirecek Tesla, Mercedes, Ford, Ferrari, Toyota, BMW! Dünyanın en değerli otomobil markaları belli oldu Avrupa’daki enerji krizinden etkilenecek otomobil markaları ve modelleri açıklandı Ferrari’de yeni bir çağ! Ferrari ilk SUV modeli Purosangue’yi tanıttı Ferrari bu otomobilden sadece 9 adet üretti! Ferrari’nin özel tasarım otomobili GTZ Nibbio kaç para? 2022 yılının en çok satılan otomobil markaları açıklandı. İşte o markalar ve satış adetleri! Avustralya Grand Prix'sin Leclerc kazandı Bu araçtan sadece 499 kişide ve Ibrahimovic'te var Ferrari yöneticisi açıkladı: İşte Michael Schumacher'in sağlık durumu! 'Tosuncuk' polisin radarına bu lüks araba yüzünden girdi! Fiyatı dudak uçuklatıyor Ferrarili market reyoncusu! İşte büyük vurgundan çarpıcı detaylar... Burak Özçivit'in 2 milyon 200 bin TL'lik Ferrari'si! Deniz Akkaya, Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'u topa tuttu Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı! Ferrari Roma'nın Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor! Siirt Üniversitesi Rektörü istifa etti! Macaristan'da Mercedes fırtınası Ferrari ve FIA kadın pilot yetiştirecek Bakan Selçuk'tan Ferrari sahibine yardım açıklaması Ferrari'si olan iş adamından bin liralık yardıma başvuru Ender bulunan Ferrari küle döndü! 8 milyon liralık Ferrari küle döndü... Emekli maaşıyla yarış otomobili yaptı! Siz de Formula-1 motoruna sahip olabilirsiniz!