Enes Batur

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez bu sene giren ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 5,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Enes Batur, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanmıştı. Ancak paylaşmış olduğu videonun çocukları olumsuz etkilediği düşünülerek almış olduğu ödül Altın Kelebek tarafından iptal edildi.

Youtuber Sertaç Güngör'den çocukları alkole özendiren Enes Batur'a tepki
Ünlü Youtuber herkesin merak ettiği o soruyu sordu! Aldığı cevap şaşırttı... Sosyal medya fenomeni Enes Batur ifade verdi
Aralarında Enes Batur, Reynmen ve Başak Karahan'ın olduğu sosyal medya fenomenleri ifadeye çağrıldı YouTuber Enes Batur'un yangın paylaşımı büyük tepki gördü: Her yüz fav'a iki fidan! Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı YouTube fenomeni Enes Batur Meclis'e davet edilecek Enes Batur'un evine polis baskını! Enes Batur’a yayın yasağı! Youtube’dan neden veto yedi? Yeni klibi izlenme rekorları kırıyor! Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! Enes Batur'dan şaşırtan 'Ecenaz Üçer' açıklaması... Kaza sonrası yeni cip aldı! Danla Bilic ile Enes Batur gerginliği! Feci kazadan ağacı sorumlu tuttu! Kaza nasıl oldu? Enes Batur o anları anlattı... Ölümden döndüğü anlar kamerada! Trafik kazası geçirdi! Danla Bilic'ten olay Enes Batur cevabı! Danla Bilic: Enes Batur yıllardır bana aşık! Enes Batur alkolü fazla kaçırdı! Yardımına mekan çalışanları koştu... Halil Sezai'ye ceza.... Enes Batur'a ödül Enes Batur Koronavirüse mi yakalandı? Youtuber Enes Batur karantinadan mı kaçtı? Sosyal medyanın gündemine oturan Enes Batur'dan açıklama Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı! Enes Batur'un yeni aşkı Ecenaz Üçer'in takipçi sayısı fırladı! Enes Batur'un sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Enes Batur'a YouTube şoku! Zirveyi kaptırdı... Vales kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? Enes Batur'un arkadaşı mı?