emeklilik

Emeklilik, kişilerin yasalarca belirlenen uzunca bir süre çalıştıktan sonra çalışma hayatından tamamen çekilmeleri. Bu kimselere emekli veya tekaüt denir. Emekliler, geçmiş hizmetleri nedeniyle, çalışmaksızın, belirli ve düzenli bir gelir almaya hak kazanırlar.

En düşük emekli maaşında iki yeni formül
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma! Emekli maaşlarına temmuz zammı! 3 formül masa Bankaların emekli promosyonu yarışı hız kazandı! Emekli maaşlarına 2 yeni düzenleme gündemde ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Yargıtay'dan milyonlarca emekliyi ilgilendiren emsal karar 16 milyon emekliyi ilgilendiriyor Emeklilere 41,3 milyar lira bayram ikramiyesi ödendi Kademeli emeklilikte yeni düzen: İşte EYT'den sonra yaş ve prim detayı Bakan Şimşek, "Yapamazdık" diyerek açıkladı Emekliye promosyon tuzağı! Dolandırıcıların markajındalar Banka resmen açıkladı! Emeklilere 18 bin TL promosyon En düşük emekli maaşında tahmin değişti Enflasyonla mücadele kapsamında devlet desteği oltası Memur ve emeklilerin üç aylık zam oranları belli oldu! Emeklilerin bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı Ödemeler yarın başlıyor Cevdet Yılmaz açıkladı: Asgari ücret ve emekli zammı olacak mı? Emeklilerin banka promosyonları güncellendi! İşte güncel liste Emeklilere indirimli bilet müjdesi geldi Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması! Temmuz ayını işaret etti Emeklilere hangi maaşı alana kaç lira promosyon verilecek? Emekliler dikkat! Promosyon ödemeleri yarın başlıyor Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar yolda Emekli bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi belli oldu AK Partili isimden milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklama! Emekliler banka promosyon miktarlarını arttırabilir mi?