Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı.

Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Rahmi Koç'tan Sinem Dedetaş'a dikkat çeken ziyaret
Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusu
CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! PKK destekçisi İmamoğlu'nun da destekçisi çıktı! Kirli ittifaklarını İBB meclisine taşıdılar! Anıtkabir'de İmamoğlu'na askerlerden demeç uyarısı Siyasilerden Kadir Gecesi mesajları Buket Aydın'ın gündem olan İmamoğlu sözleri Demirtaş'ı rahatsız etti İmamoğlu, makam odasında ailesiyle birlikte dua ederek göreve başladı İBB Başkanı İmamoğlu mazbatasını aldı AK PARTİ NEREDE YANLIŞ YAPTI? OY KAYBININ SEBEBİ NE? 31 MART SEÇİM SONUÇLARININ ARDINDAN ERDOĞAN HANGİ KARARLARI ALACAK? İBB Meclisi'nde partilerin üye sayıları belli oldu 31 MART SONUÇLARI CHP BAŞARISI MI, AK PARTİ’YE SEÇMEN UYARISI MI? İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı Ekrem İmamoğlu Saraçhane'de sonuçları değerlendirdi! Dilek İmamoğlu sosyal medyadan paylaştı... Ekrem İmamoğlu: 1 milyon fark var 'TÜRK SİYASETİNDE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK!' Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama! Verileri açıkladı 31 Mart 2024 İstanbul için yerel seçim sonuçları... Ramazan günü yaptığı hareket büyük tepki topladı İBB Başkanı İmamoğlu oyunu kullandı Liderler nerede oy kullanacak? İstanbul'da son anket sonucu: Kurum mu, İmamoğlu mu? Ekrem İmamoğlu, Alevilere meydan okudu 350 yıllık tarihi bina alkollü restorana çevrildi "PKK destekçisi DEM Partililer İmamoğlu'na oy verecek" "İmamoğlu'na oy vermeyecegiz diyenleri hayattan soğutuyorlar"