Ece Üner

Ece Üner, uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Günümüzde Habertürk'te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.

HAYATI

Üner, 1981'de doğdu. Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

KARİYERİ

Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den beri Enine Boyuna'yı sunmaktadır. 6 Ocak 2014'ten itibaren Ece Üner Show TV Ana Haber'i sunmuştur. 5 Haziran'dan itibarıyla Show TV Ana Haber'i Veda Etti ve yerine Jülide Ateş sunmaktadır.

Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı üzerine kahkahalı yayın!
"Adam 'Çalışın, çalışın' diyor, muhalefet soluğu tatilde alıyor" Tecavüz davasında tarikat mensuplarına ekrandan böyle saydırdı
Ekranlara geri dönen ünlü sunucu Ece Üner SADAT'ı topa tuttu Ece Üner'in Yeni Kanalı Belli Oldu! Ece Üner koronavirüse yakalandı: "O son bedduayı etmeyecektim" Sosyal medyada dalga konusu olan haber spikeri Ece Üner sitem etti Ece Üner programı yayından kaldırılınca muhalif oldu! Ece Üner ile Susma Neden Bitti? Ece Üner ile Susma Neden Yok, bitti mi? Ece Üner'in Programında Esrarengiz Olaylar Yaşanıyor! Böylesi Görülmedi! Polisler Baskın Yaptı Ece Üner rezil oldu! Konuğu ağlamaktan perişan oldu! O makyajına kıyamadı... Ece Üner skandalı böyle savundu! Yeni programının tanıtımına tepki yağmıştı! Ece Üner Bu Kez Farklı Bir Format ile Ekranlara Geliyor! Kanal D Bombayı Patlattı Show Tv’de Büyük Değişiklik! Ünlü İsim Gitti Yerine Ana Haber Bülteni İçin Bakın Kim Geldi Ece Üner neden istifa etti? Ünlü sunucunun istifa nedeni ve yeni adresi belli oldu! Show TV'den ayrılan Ece Üner'in Kanal D’ye transferi kesinleşti! Show Haber ile yollarını ayıran Ece Üner, Kanal D'ye transfer oldu! 'Sofuoğlu kendisini ne olmakla itham etmiştir?' Özkök Kardashian'ı övdü, Bardakçı Üner'i Deniz Çakır'ı yerin dibine soktu Ece Üner'den Kardashian'a 'büyük' gönderme Ece Üner: Fransa'nın sembolü niye horoz? Ece Üner'den horozlanan Macron'a gönderme! Ece Üner'in isyanı Twitter'a damga vurdu Julide Ateş kimdir? Ece Üner Julide Ateş'e ne dedi? Jülide Ateş'ten Ece Üner'e yanıt! ''Biz de onunla birlikte güleriz...'' "Jülide Ateş geldi, yerleri süpürerek çıktım" Kanal D'de Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu getirildi! Ece Üner YKS tarihinin değişmesini yorumladı! Sosyal medya sallandı... Ahmet Hakan'dan Ece Üner'e yanıt