Doğu Perinçek

Doğu Perinçek (d. 17 Haziran 1942, Gaziantep), Türk siyasetçi, hukuk doktoru ve yazar. 15 Şubat 2015 tarihinden beri Vatan Partisi genel başkanlığı görevini sürdürmektedir. 1978–1980 yılları arasında Türkiye İşçi Köylü Partisi (TİKP), 1991–1992 yılları arasında Sosyalist Parti (SP) ve 1992–2015 yılları arasında İşçi Partisi (İP) genel başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin cumhurbaşkanı adayı olmuştur.

Doğal gaz ve elektriğe zam var mı?
Doğu Perinçek'ten akıllara durgunluk veren 'seçim zaferi' ilanı... Doğu Perinçek duyurdu! İkinci turda kimi destekleyecekler?
Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu HDP ile ilgili çok sert tepki: Anayasa Mahkemesi Başkanı esir alınmış! Doğu Perinçek: Türk komutanlarına haddini bil diyeceksin? Kılıçdaroğlu Türk Ordusu'na düşmanlığını ilan etti Perinçek Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı 'FETÖ’cüleri getirmiş, TSK’ya kulak yerleştirmiştir' Perinçek’ten Mengü’ye fotoğraflı yanıt Bakan Nebati'nin ifadeleri üzerinden AK Parti'ye tehditler savurdu Doğu Perinçek'in tepki çeken 'Hz. Muhammed' çıkışına AK Parti'den cevap geldi Doğu Perinçek'ten skandal sözler: Kendisini Peygamberimizden üstün gördü Resmen doğrulandı: Doğu Perinçek ve Ethem Sancak, Esad ile görüşmeye gidecek! Perinçek, Mehmet Ağar'ı Vatan Partisi'ne davet etti "Mehmet Ağar" gerilimi... Sedat Peker ile Doğu Perinçek karşı karşıya! AK Parti'den Vatan Partisi'ne… Doğu Perinçek: Recep Tayyip Erdoğan bir aydındır, Canan Kaftancıoğlu emperyalizmin aydınıdır Doğu Perinçek, Ümit Özdağ'ı hedef aldı! Doğu Perinçek: Erdoğan, Ethem Sancak'ı başdanışman yapsın Doğu Perinçek, Putin'in saldırılarını Hz. Muhammed'in savaşına benzetti Doğu Perinçek: PKK ve HDP ile aynı safta Biden tayfası oluşturmuşlar Yüzde 0,2 oyu olan Vatan Partisi de bölündü! Doğu Perinçek çok kızdı, yayını terk etti! Talibancı kadınlara seslendi: “Burka Taburu” kurun! Ahmet Hakan'dan Doğu Perinçek'e: Ne saçmalıyorsun Doğu Perinçek, Taliban ile Atatürk'ü benzer görüyor Perinçek'ten Peker hakkında suç duyurusu! 'Ülkücü katili' demişti... Doğu Perinçek'e suikast düzenleyen İYİ Partili vekil kim? Doğu Perinçek'e suikast düzenleyen İYİ Partili vekil kim?