Cumhurbaşkanlığı Külliyesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye'nin başkenti Ankara'daki Atatürk Orman Çiftliği'nin içerisinde bulunan ve Türkiye cumhurbaşkanı tarafından 2014'ten itibaren kullanılan kompleks. İçinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Millet Camii ve 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin yer aldığı külliyedeki yapılardan ilk olarak sarayın inşası tamamlanmış, resmî olarak 29 Ekim 2014'te Türkiye'nin 91. kuruluş yıl dönümünü anmak için düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonda açılışının yapılacağı açıklanmışsa da bazı davetli katılımcıların etkinliği boykot edeceğini açıklaması[kaynak belirtilmeli] ve Ermenek maden kazasının gerçekleşmesi yüzünden açılış resepsiyonu iptal edilmiştir.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tabiri Temmuz 2015 tarihinden itibaren kullanılmakta olup daha öncesinde kompleks bölgesini tanımlamak için yalnızca Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Beştepe tabirleri kullanılmaktaydı.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor''
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik görüşme
Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması finalinde konuştu! Kabine toplanıyor! Öğretmenlerin gözü Beştepe'de olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti! Kadıköy'de öğrenci servisi kaçıran şüpheli ile ilgili akılalmaz detay! "Bakanımıza talimat verdim" diyerek duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde kabine bugün toplanıyor! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim resepsiyonu iptal edildi mi? Ekonomi Koordinasyon Kurulu yarın toplanıyor! Masada hangi konular var 1200 drone ile yapılan ışık gösterisi 100. Yıl Marşı'na eşlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenen törene damga vuran kare! Erdoğan'dan göreve başlama töreninde 5 dünya liderine özel teşekkür! İşte Ankara'da tarihe geçen anlar... Balkon konuşması için bakın neresi hazırlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Johor Sultanı İskender ile görüştü Yılın son kabine toplantısı yarın yapılacak Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Müslüman kanaat önderlerini kabul etti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ekonomi zirvesi Cumhurbaşkanı Erdoğan basına kapalı özel toplantıya katılacak Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden neden çekildi Soru net: O fotoğraf için 2 milyon TL'yi kim aldı? Külliye üzerinde 30 Ağustos şöleni Ahlat ne demek? Nerenin ilçesidir? Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nerede? Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 25 Ağustos'ta açılıyor Nagehan Alçı, Ahlat'taki külliyeyi gezdi Erdoğan şampiyon Başakşehir'i kabul etti 15 Temmuz Destanı canlı izle!