Çukur

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlandı.

Yamaç Koçovalı ( Aras Bulut İynemli )

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Çukur geri mi dönüyor, ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?
Yok böyle değişim! Göğüs estetiği yaptıran Ahmet Melih Yılmaz'ın son hali ortaya çıktı Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu son görüntüsüyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamadı...
Trans birey olduğunu duyuran Ahmet Melih Yılmaz estetik operasyon geçirdi! İşte son hali... Trans birey olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'a annesinden destek Trans birey olan Ahmet Melih Yımaz yıllar öncesinde işareti vermiş! Çukur'un Timsah Celil'i trans birey oldu! Ahmet Melih Yılmaz'ın son halini görenler şaşkın! Ceset ihbarıyla çukur kazdılar, bakın ne çıktı! Çukur'un Mahsunu Sadakatsiz'e Geliyor: Asya Sonunda Nefret Duyduğu Volkan'dan Kurtuluyor... Efsane Yeşilçam Yıldızı O Diziye Gidiyor! Çukur'dan El Kızı'na Bomba Transfer! Anlaşma An Meselesi Çukur filmi geliyor! Acun Ilıcalı'dan projeye tam destek! İşte bomba gelişmenin detayları Çukur Dizisi Hayranları Aradıklarını Bu Dizide Buldular! Üç Kuruş Dizisi Çukur’un Devamı Mı? Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Erşan Kuneri'de! Cem Yılmaz'dan Sürpriz Atak Üç Kuruş dizisinin konusu ifşa oldu! Aras Bulut İynemli bin pişman! Çukur final yapınca ikisi de o diziye koştu! "Saygı: Bir Ercüment Çözer" dizisi kadrosu ateş ediyor Çukur Vedasını En Güzel Şekilde Dile Getirdi! İşte Damla Sönmez Vedasının Ayrıntıları! Çukur’a Kardeş Geliyor! Ay Yapım'dan Muhteşem Oyuncularla Üç Kuruş'luk Senaryo Öner Erkan hasta mı? Çukur Selim Koçovalı hayranlarını üzdü! Çukur final senaryosu ifşa! Çukur finalde kimler ölecek? Çukur neden bitiyor, final yapıyor? Çukur Yamaç ile Ayşe öldü mü? Çukur dizisinde başlayan aşk bitti! Öner Erkan ve Ece Yaşar ayrıldı! Çukur Yamaç öldü mü, boğuldu mu? Aras Bulut İynemli neden ayrıldı? Çukur Yamaç ölüyor mu? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu? Çukur 130. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor? Güldür Güldür Başladığı Günden Beri Hiçbir Skeç Bu Kadar İzlenmedi! Gülmekten Öldüren Skeç Rekor İzl Çukur 130. bölüm fragmanı Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı Çukur Şahram kimdir, gerçek adı nedir? Şahram ne demek? Çukur bu akşam var mı, 17 Mayıs yayınlanacak mı? Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman? Çukur Ve Alev Alev Dizisi Başrol Oynayan Oyuncuları Aynı Dizide Netflix'de! Yeni Dizi Çok Konuşulaca