Can Yaman

Can Yaman, Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu. Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir. Baba tarafından Arnavut kökenlidir.

El Turco dizisinin çekimlerinden ilk kare! Can Yaman başrolde oynuyor
Yakışıklı oyuncu Can Yaman Nişantaşı'nda görüntülendi! İtalya'da kariyerini sürdüren Can Yaman yatırımları ile gündem oldu...
İtalya'da da akıllanmadı: Hayranının telefonunu alıp yere fırlattı! Can Yaman'ın erkek hayranından dikkat çeken istek! Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta anne oluyor Yardım kampanyası başlatan Can Yaman'dan rekor bağış Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan ilan-ı aşk Can Yaman'ın İtalya'da yayınlanacak yeni dizisinin tanıtımı yapıldı Can Yaman, 79. Venedik Film Festivali'ne İtalyan oyuncu Francesca Chillemi ile birlikte katıldı Kerem Bürsin, Türkiye'deki kariyerini noktalayıp İspanya'ya mı gidiyor? Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi Can Yaman, Disney+ Türkiye lansmanında tepki çekti Yakışıklı oyuncu Can Yaman para basıyor! Otomobil reklamından servet kazandı Can Yaman'ın 'El Turco' dizisinden bölüm başı alacağı ücret belli oldu Takıntılı hayranları yüzünden evini değiştiren Can Yaman şimdi de ofisini satıyor Can Yaman'ın başı hayranlarıyla dertte: Evine kadar gelip... Can Yaman'ın kabus dolu günleri... Saplantılı hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı Can Yaman'dan alkış toplayan hareket... İtalya'da çocuklar için yardım derneği kurdu Eski sevgilisi Diletta Leotta bombayı patlattı! Can Yaman meğer aldatılmış İtalyan sevgilisinden ayrılan Can Yaman'ın yalnızlığı uzun sürmedi! Bakın kiminle aşk yaşıyor Can Yaman Hayatının En Önemli Yolculuğuna Çıkıyor! Bakın Nereye Gidiyor Can Yaman Geliyorum Dedi! Hayranları Sevinç İçinde! Polisiye Diziye Giriyor! Hem de Komiser Rolüyle İtalyan basını bunu konuşuyor! Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı reklam mı? Can Yaman ile Diletta Leotta ayrıldı mı? Sevgilisinin doğum günü partisine katılmadı Oyuncu Tolga Güleç sosyal medyada meslektaşı Can Yaman'ı hedef aldı Ünlü Oyuncu Can Yaman Yaprak Sarması Yapıyor! Eli de Çok Hamaratmış! Genç Kızlar Şokta Ünlü Oyuncu Can Yaman'ın Akıllı Kararı Para Basmasına Neden Oldu! Bu İş Ona Çok Kazanç Sağlayacak Can Yaman Harika Bir Dönüş Yaptı! Sevgilisi İle Paylaşımları Olay Oldu! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı!