Buray

Lise eğitimini Türk Maarif Koleji'nde aldıktan sonra, üniverite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Büyük Britanya'daki Glamorgan Üniversitesi’nde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine yüksek lisans eğitimi de yapan Buray, Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atmış, başta Ferhat Göçer'in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler vermiştir.

2015 yılında, Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü "1 Şişe Aşk" için çalılışmalar yapan Buray, Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan, İzel gibi birçok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak eşlik etti. Solistliğini üstlendiği “Sensitive Vibrations” grubuyla ve “Acoustic Ceremony” projesiyle birçok konser veren Buray, geniş ve modern İngilizce repertuvarı ile büyük ilgi gördü.

Buray ve Ezgi Şenler ilk kez birlikte görüntülendi!
Buray gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Şarkıcı" adayları belli oldu
Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Buray ile Ayşe Özyılmazel ayrıldı Buray ile Ayşe Özyılmazel'den ilan-ı aşk Sürpriz aşk bombası: Buray ile Ayşe Özyılmazel yeni bir aşka yelken açtı Konser biletleri günler önce tükendi! Bodrum'da turistler Buray konserine akın etti! Şarkıcı Buray'dan örnek davranış! Görme engelli hayranının en büyük hayalini gerçekleştirdi Şarkıcı Buray'a hırsız şoku! Sahnedeki sazını çaldılar Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı Hırsızlık yapan popçunun ismini paylaştı Buray'dan çocuklar için Evde Kal şarkısı... Saygı albümü için stüdyoya girdi! Buray ile Sezer Çakır aşk mı yaşıyor? Gecikmeli kutlamanın altından 3 aylık bebek... Tuvana Türkay'ın yeni aşkı o ünlü isim! No:309 Dizisi sezon finali yapıyor! İşte finalin...