Boris Johnson

Daha sonra editör asistanı olduğu The Daily Telegraph'a geçti. 1999'da The Spectator'da editör oldu. 2001 Genel Seçimlerinde Avam Kamarasına seçildi.

İngiltere Muhafazakâr Parti'nin Henley milletvekili iken girdiği yerel seçimlerde, 1 Mayıs 2008 tarihinde Londra Belediye Başkanı seçildi ve 2016 yerel seçimlerine kadar bu görevini sürdürdü.

13 Temmuz 2016 tarihinde David Cameron'un yerine başbakan olan Theresa May tarafından Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı olarak görevlendirildi.

Boris Johnson'dan Kovid-19 açıklaması! Hakkında soruşturma başlıyor!
Faşist liderlerin dikkat çeken ortak noktası! Eski İngiltere Başbakanı Johnson: Putin beni füze ile tehdit etti
BBC spikerinden dikkat çeken 'Boris' tepkisi Boris Johnson'dan radikal karar! İngiltere'de başbakanlık yarışı başladı: Gündemde sürpriz bir isim var Johnson 'Terminatör' filminden sözlerle veda etti: Hasta la vista baby İngiltere hükümeti güvenoyunu kazandı, genel seçim ihtimali rafa kalktı Boris Johnson yerine kim gelecek? İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Boris Johnson'un yerine geçecek isim belli oluyor! Yani başbakan 5 Eylül'de açıklanacak İngiltere Başbakanı Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İngiltere Başbakanı Boris Johnson resmen istifa etti! İngiltere Başbakanı Boris Johnson birkaç saat içinde istifasını açıklayacak! İngiltere'deki hükümet krizinin ardından Başbakan Johnson'dan ilk açıklama: Görevimin başındayım İngiltere'de kritik isimler peş peşe istifa etti: Yeni bakanlar atandı! Erdoğan ve Johnson'ın o anları viral oldu: "Erdoğan sıradaki kurbanını seçti" yorumu geldi Erdoğan'dan peş peşe diplomasi trafiği: Estonya ve İngiltere Başbakanı ile görüştü! Boris Johnson'ın Başbakanlığı tehlikede: Güvensizlik oylaması yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Johnson ile İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik talebini görüştü İngiltere'de iktidar partisi yerel seçimlerde 467 sandalye kaybetti İngiltere'de 'casus' alarmı: Başbakan Johnson'ın ofisinden İsrail yapımı yazılım çıktı İngiltere liderinden sürpriz Kiev ziyareti sonrası çarpıcı açıklamalar İngiltere lideri, Ukrayna'ya gönderilen kritik askeri desteği açıkladı NATO zirvesinde dikkat çeken anlar: İngiltere Başbakanı Johnson'ın o görüntüsü olay oldu NATO zirvesi öncesi karşılıklı sert mesajlar: Rusya'dan 'Barış gücü' çıkışı geldi ABD Başkanı Biden, 4 Avrupalı liderle Ukrayna’yı görüştü Zelenskiy: Pes etmeyeceğiz, denizde ve havada sonuna kadar savaşacağız İngiltere Başbakanı Johnson, Zelenskiy ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den teşekkür Ukraynalı gazeteci, İngiltere Başbakanı Johnson'a isyan etti: Kiev'e gelmiyorsun çünkü korkuyorsun