BMW

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (AG) (Türkçe: Bavyera Motor Fabrikaları Anonim Şirketi) veya yaygın olan kısaltmasıyla BMW, 1916 yılında kurulan Alman, otomobil, motosiklet, motor ve bisiklet üreticisidir. BMW ayrıca, Mini ve Rolls-Royce, otomobil şirketlerinin sahibidir. Çalışan sayısı 107.539 dur. 2007 cirosu 56,018 Milyar Avro’dur, aynı yıl 1.541.503 otomobil üretmiştir. Bu üretimin 1.302.774 adedi BMW markası altındadır. Ayrıca aynı yıl motosiklet üretimi 103.396 adettir. Sadece motorsporlarına özel BMW M'i de bünyesinde bulundurur.

Şirketin sloganı ve resmî kurumsal dili İngilizcedir. Sloganı 'sheer driving pleasure' (Gerçek Sürüş Keyfi). Bu sloganla, ünlü Alman teknolojisini ve AR-GE'deki kendine güveni vurgulamaktadır.

Mart ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu
Elektrikli araç piyasasında öne çıkanlar modeller Avrupa'nın en çok satılan 20 otomobili belli oldu
İkinci el piyasasında en çok satılan otomobil modelleri belli oldu Zirve değişmedi!Avrupa'da en çok satılan otomobil markaları belli oldu Yepyeni haliyle satışa sunuldu! İşte Türkiye fiyatı... Türkiye'de yılın otomobili belli oluyor! İşte finale kalan 7 araç BMW ile uzaklıktan anahtarsız araç kullanımına hazır olun! En az yakan otomobiller belli oldu Brüksel Otomobil Fuarı ziyarete açıldı 2022 yılında Avrupa'da en çok satılan otomobil markaları belli oldu Audi, BMW, Mercedes! Otomobil sektörü 2023 yılında haraketleniyor Bakan Varank’tan BMW'ye efsane cevap BMW’nin tamamen elektrikli Teknolojik SUV modeli İX1 Türk kullanıcılar yorum yağmuruna tuttu BMW 3 serisi yenilendi!İşte 2023 BMW Teknik özellikleri ve fiyat liste Tesla, Mercedes, Ford, Ferrari, Toyota, BMW! Dünyanın en değerli otomobil markaları belli oldu Dev otomobil markaları Türk tedarikçilerini uyardı! Planlarınızı buna göre yapın Ekim ayında en çok satılan otomobil modelleri belli oldu Elon Musk’ın Tesla için hedefi Apple ve Saudi Aramco’nun toplam değerini geçmek BMW’nin CEO’sundan önemli uyarı! Otomobil sadece zenginler için mi üretilecek? Mini Cooper üretimini İngiltere’den Çin’e taşıyor Avrupa’daki enerji krizinden etkilenecek otomobil markaları ve modelleri açıklandı Tesla’dan sonra BMW’de otomobillerine oyun ekliyor BMW M, 50. yaşını pistte, drift şovlarıyla kutladı Türkiye’de satılan elektrikli otomobillerin fiyatları (Ekim ayı güncel liste) Cabrio araç nedir? Türkiye'de satılan en iyi cabrio otomobiller BMW M serisi 50. yılına özel yeni elektrikli SUV modelini tanıttı 2 bin TL’ye aldığı otomobilin değeri 1.5 milyon oldu Elektrikli otomobil fiyatları güncellendi! İşte güncel elektrikli otomobil fiyatları