Berat Albayrak

Berat Albayrak (d. 21 Şubat 1978, İstanbul), Türk iş insanı ve siyasetçi. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili olarak meclise giren Berat Albayrak, 2015-18 yılları arasında Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev aldı. 10 Temmuz 2018'den beri Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini sürdürmektedir.

Esra Erdoğan ile evli olan Albayrak aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadıdır.

Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan tarihi yürüyüş için çağrı
Albayrak'ın danışmanı Ayasofya'daki cuma namazından video paylaştı! Sosyal medya trolleri 'Londra'da' dedi: Berat Albayrak İstanbul'da görüntülendi!
Berat Albayrak göz yaşlarını tutamadı... İşte o anlar! Kemal Kılıçdaroğlu, Berat Albayrak'ın kitabını tek solukta okudu Sabah yazarı Tuna: Hiçbir bakan Berat Albayrak kadar sistemli bir saldırıya uğramamıştır Takvim gazetesinde tam sayfa Berat Albayrak manşeti Yabancı istihbaratçılara çalışan o "finansçılar" kim? Berat Albayrak'ın kitabı Turkuvaz'dan çıktı! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Can Ataklı'ya sert tepki: Medya tetikçiliği Sabah yazarından "yeni modeli Berat Albayrak hazırladı" iması O fotoğrafa Hilal Kaplan yorumu... Lütfi Elvan Kimdir? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti! Fahrettin Altun'dan "Berat Albayrak" açıklaması Cumhuriyet gazetesindeki Berat Albayrak haberine yanıt: Tamamen asılsız ve iftiradan ibarettir Türkiye ekonomisine neden saldırıyorlar? Ahmed Sadık Albayrak kimdir? Sadık Albayrak Berat Albayrak'ın babası mı? Sadık Albayrak AK Parti kongresinde "Albayrak'ın ipleri hâlâ elinde tuttuğunun kanıtı" 'Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun' Erdoğan'dan Berat Albayrak sürprizi 'Damat kadar taş düşsün başınıza!' Merkez Bankası Albayrak döneminde 163 milyar TL kâr etti Elektriğinin yüzde 10'unu rüzgardan ürettik Albayrak'tan iş istediği ortaya çıktı CHP'nin resmi hesabı trolleri geçti Berat Albayrak CHP'ye dava açıyor Berat Albayrak'ın yerine o isim atandı Erdoğan'a nedense hep onlar üzerinden vuruyorlar! 'Aile içi görüş ayrılığı falan yok!'