Barış Yarkadaş

Gazeteci – yazar Barış Yarkadaş, 1974 yılında Kars'ın Susuz İlçesi'nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kars'ta tamamladı. 1988 yılında İstanbul'a yerleşti. Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi'nde başlayan Barış Yarkadaş’ın İstanbul'daki öğrenim hayatı, Marmara Üniversitesi Matbaacılık Bölümü'nde devam etti. Bir süre de Kamu Yönetimi öğrenimi gördü. Barış Yarkadaş, daha sonra öğrenimini bırakıp ilkokuldan beri içinde bulunduğu medya sektöründe kalmaya karar verdi. Mesleğe, ‘gazete dağıtıcısı' olarak başladığı 1985'ten beri, çeşitli gazete, dergi, radyo, haber ajansı ve internet haber sitesinde çalıştı. 2001 ve 2002'de yapılan seçimlerde ise Barış Yarkadaş, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) İstanbul Şube Başkanlığına seçildi.

Özel 'sürçülisan' demişti! Burcu Köksal'dan 'dilim sürçmedi' resti
CHP'nin bazı önemli isimleri İstanbul'un kaybedilmesini istiyor! Yarkadaş sinir krizi geçirdi! Özel ve İmamoğlu hakkında bomba iddialar
Şaban Sevinç ile Battal İlgezdi canlı yayında birbirine girdi! Yarkadaş, CHP ve değişimcileri topa tuttu: Dediniz dediniz ne değişti? CHP Genel Başkanı Özel'den Yarkadaş'a sürpriz çağrı! CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş'ın sözleri yeniden gündem oldu! Yarkadaş'tan bomba iddia: Seçimlerde 3 ağır top saf değiştirdi "Parti kültürünü paspas ediyor! Çarpık bakışa kimse prim vermez" Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin adaylarını açıkladı! Barış Yarkadaş'tan İmamoğlu'na bombardıman! "Kılıçdaroğlu'na yalakalık yaptı Kadıköy adaylığını kaptı" Akşener'den siyasi vasiyet: Partinin başından gitsem bile... Yarkadaş Kılıçdaroğlu’na methiyeler düzdü, Özcan çılgına döndü... "Kendisini adeta ultra genel başkan ilan etmiş" Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan arasında gerilim! Gürsel Tekin'den açıklama geldi CHP'li isimden İmamoğlu'na şok sözler: Dağ fare doğurdu... Barış Yarkadaş paylaşımı yalan çıkınca twiti sildi CHP ve İYİ Parti birbirine girdi CHP'li Yarkadaş'ın Akşener paylaşımlarına İYİ Partili vekilden tepki CHP’yi karıştıracak iddia İki önemli isim sürpriz kararla yollarını ayırdı "İçinizde Başbakanlık yapan tek kişi benim, o yüzden..." CHP'li Yarkadaş'dan Akşener'e sert tepki ‘Kılıçdaroğlu aday, masa ortakları da yardımcıları olacak’ Ersan Şen'den Ekrem İmamoğlu'na eleştiri Milyonları ilgilendiren EYT haberini Barış Yardaş açıkladı! Barış Yarkadaş'tan Bakan Nebati'ye teşekkür! Akşener'in adaylık teklifini kabul etmedi!