Bankalar Birliği

Türkiye Bankalar Birliği'nin yönetim merkezi İstanbul'dadır.

Türkiye'de faaliyet gösteren tüm mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankaları, 5411 Sayılı Bankacılık Kanunu'nun 79. Maddesine göre TBB'ye üye olmak zorundadır. 17 Eylül 2014 tarihi itibarıyla TBB'nin 47 üyesi bulunmaktadır.

Türkiye Bankalar Birliği, Türkiye'de bankacılık sektörünün hak ve menfaatlerini gözeterek, sektörün büyümesine, sağlıklı çalışmasına, bankacılık mesleğinin gelişmesine, haksız rekabetin önlenmesine ve rekabet gücünün artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlar.

Deprem sonrası borçların erteleneceğini duyurmuştu
Bankalar Birliği borçları erteledi! İşte detaylar Yabancı para ile tasarrufun bir temeli kalmadı
Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü belli oldu Bankalarda yeni dönem başlıyor Türkiye'de bir banka daha kuruldu! Fenerbahçe, Bankalar Birliği anlaşmasını resmen duyurdu Albayrak iki hedefi açıkladı Banka Şubeleri Kaça Kadar Açık? 20 Mayıs hangi banka kaç saat çalışıyor? 1 Mayıs bankalar açık mı? Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu? 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak 3 ay ödemesiz 12 ay vadeli yeni kredi geliyor! Bankalar Birliği'nden mesai saati tavsiyesi... Yarın bankalar kaçta açılacak? Çalışma saatleri! Türkiye Bankalar Birliği'den tavsiye kararları O ücreti sakın ödemeyin! Bankalar kasım ayında tarihi kâra ulaştı! Bakan Albayrak: Yerli reyting şirketimiz kuruldu Galatasaray'da kurtuluş Riva ve Florya! TBB'den o telefonlarla ilgili uyarı! Enflasyonla mücadele programı yarın açıklanıyor! Bankalara borcu olanlara iyi haber! Bedelli askerlik için flaş kredi açıklaması! 'Acil, hızlı, bir tık' dolandırıcılarına kanmayın! Bankalar Birliği'nden piyasaları rahatlatan mesaj!