Banka

Banka, faizle para alınıp verilebilen, kredi, iskonto, kambiyo işlemleri yapan, kasalarında para, değerli belge, eşya saklayan ve bunun dışındaki diğer ticari, finansal ve ekonomik etkinliklerde bulunan kuruluşlara denir. Banka kelimesi İtalyanca banca kelimesinden Türkçeye geçmiştir.

10 Kasım'da bankalar açık mı? 10 kasım resmi tatil mi?
19 Mayıs 2022'de bankalar açık mı? Resmi tatil mi? Emekli promosyonları 'Ölüm' halinde geri iade isteniyor! Sözleşmede bunu yapmamışsanız 'Dikkat' edin
Dev banka batıyor iddiası sonrası telaş başladı! Akbank hesabı olanlara 1.000 TL ek ödeme yapılacak! Son gün yarın, elinizi çabuk tutun! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni bir banka kuruluyor! Borsa günü yükselişle kapattı! Piyasalarda dalgalanma bir müddet daha sürebilir Ekrem İmamoğlu'nun promosyon açıklaması kafaları karıştırdı 10 bin TL'yi aşan emekli promosyonu için son 1 gün! Taahhüt süresi dolmamış olanlara son uyarı... Yeni bir dijital banka kuruluyor! BDDK onay verdi... Emekli Maaşını Farklı Bankaya Taşımayanlara Müjde! Promosyonlar Yükseldi, Bankalar Tarih Verdi! Çok sayıda mağduru ilgilendiren karar: İnternet dolandırıcılığı zararından banka sorumlu Tüketici ve konut kredisi çekecekler dikkat! 1 Ocak'ta başlayacak! Merkez Bankası'ndan bankaları ilgilendiren karar: Kredi komisyon ücretlerine sınırlama geldi Bankalarda Promosyon Yarışı Devam Ediyor! Promosyonlarda Son Durum Ne? İşte Banka Listesi FED faiz kararını açıkladı Bankalardan emekli promosyon ödemelerinde son viraj! İşte söz konusu o son tarih... Emekli ile dul ve yetim aylığı alanlara 7500 liralık dev promosyon! En çok promosyon veren bankalar Emekliler ile dul ve yetimlere 7500 lira çılgın promosyon! İşte en yüksek promosyon veren bankalar Emekliye En Yüksek Promosyon Veren Bankalar 2022 TOKİ sosyal konut projesine büyük ilgi: Bankalarda uzun kuyruklar oluştu! Kredi çekmek için gittiği bankada, kullanmadığı kredi kartının borcu olduğu öğrendi! Promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emekliler uzun kuyruklar oluşturdu Banka müdürünü rehin alan zanlının ifadesi ortaya çıktı: 2 milyon TL istedim! Antalya'da rehine krizi: Annesi geldi, saldırgan ikna edildi Parasını çekemeyince bankadaki müşterileri rehin aldı! Saatler sonra ikna edildi "Emekli banka promosyonu 20 bin liraya çıkabilir" Emekli promosyonunda bloke oyunu Hangi banka ne kadar emekli promosyonu ödüyor? 7 bin 500 liraya kadar çıkıyor TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan bankalara kredi çağrısı: Şikayetler artıyor!