ATV

atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır. Kanalın genel yayın yönetmeni Metin Ergen'dir.

Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Bir döneme damga vurmuştu! Avrupa Yakası dizisi ekranlara dönüyor mu? Ateş Kuşları dizisinde Barbar ve Gül Ayşe'nin acı günü!
Şahane Hayatım dizisinde korkunç cinayetin depremi sürüyor! Kardeşlerim dizisinde Süsen ve Ömer aşkı gönülleri feth etti! Ali ve Çino yıllar sonra ilk kez karşılaştı! Barbar ve Ali peşinde... Kenan İmirzalıoğlu soruyu cevapladı! Yarışmacının tepkisi şaşırttı... ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Asiye'nin yeri dolacak mı? Ateş Kuşları yeni bölümde neler yaşanacak? Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın dizisi Yaban Çiçekleri yakında! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında neler yaşandı? Sevilen dizi Kareşlerim'de bu akşam neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm detayları ortaya çıktı! İşte frgman Yeşim Salkım ‘Aldatmak’ kadrosuna dahil oldu! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? ATV, dizi ve programlarıyla reytinglerde zirveye yerleşti! Aldatmak dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Safir dizisinin konusu ne? Safir oyuncuları kimler? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? ATV'nin sevilen dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Karadeniz’e çıkarma ATV'nin yeni dizisi Safir'den ilk fragman geldi! 27 Temmuz 2023 Perşembe TV yayın akışı! Hangi kanalda ne var? 26 Temmuz 2023 Çarşamba akşamı TV'de neler var? 24 Temmuz Pazartesi akşamı TV'de neler var? 21 Temmuz Cuma akşamı TV'de neler var? TV yayın akışı 18 Temmuz Salı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? 13 Temmuz TV'de bugün! İşte 13 Temmuz Perşembe TV YAYIN AKIŞI 8 Temmuz Cumartesi TV yayın akışı? FOX, TV8, Star TV, ATV, Kanal D TV'