Aslıhan Doğan

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir.

İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen'in eski sevgilisidir. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Arda'nın Sinem Kobal'dan önce yaşamış olduğu bir ilişkiydi bu. İkili ARda Turan'ın Sinem'den ayrılmasından sonra yine birlikte oldukları dedikodusu yayıldı. Hatta Aslıhan Doğan, İspanya'da Atletico Madrid maçını izlemeye gitti. Formayı da üstüne geçirdi. Ancak Arda Turan eski ilişkisini yeninden körüklemedi. Bu haberler tam unutulmuşken Aslıhan Doğan cephesinden yeni bir bomba daha geldi. Ünlü Pop şarkıcısı Murat Boz'la samimi fotoğraflarını paylaştı takipçileriyle.

Aslıhan Doğan, 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile gündemde
Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti bebeklerini kaybetti Aslıhan Doğan'dan 93 bin TL'lik hırka açıklaması
Aslıhan Doğan Turan'ın kazağının fiyatı ağızları açık bıraktı Aslıhan Doğan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni Ünlü isimlerin kıyafetleri sosyal medyada gündem oldu Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü Ahmet Hakan: Neden siyah tuvalet kâğıdının yerli ve millisi üretilmiyor? Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun" tepkisi Hayranları tanıyamadı! Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci imaj değiştirdi "Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun" Arda Turan sessizliğini bozdu! Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin ile ilgili ilk kez konuştu Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın milyon dolarlık evi büyüledi! Evinin kapılarını açtı... Aslıhan Doğan Turan'dan çok konuşulacak açıklamalar! 'En büyük lüksüm…' Aslıhan Doğan'dan Arda Turan'a destek Arda Turan: Çok hata yaptım, bedelini ödüyorum! Aslıhan Doğan: Gerekirse doğuma tek başıma giderim! Canlı yayına katıldı... Yeni trend Aslıhan Doğan'a benzemek İkinci bebeklerinin adı belli oldu! Arda Turan ikinci doğum hediyesini hazırladı! Hamza Arda'nın pizza sevgisi... 7 maddede Arda Turan ile yaşamak! Hamza Arda'ya kardeş geliyor! "Babanın sana anlatacağı bir hikayen var!" Eslem Sena Yurt kimdir? Kaç para maaş alacak? "Arda başa çıkabildiğim için benimle evli" Aslıhan Doğan Turan'ın planında tam 4 çocuk var! Dudak uçuklatan harcamaları doğruladı! Oğlu için kesenin ağzını açtı! Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!