Arjantin

Arjantin Cumhuriyeti 34° 36’ Güney enlemleri ve 58° 27’ Batı boylamları arasında, Güney Amerika Kıtası’nda yer alan bir ülkedir. Arjantin’in toplam yüzölçümü 2.791.810 km² – Türkiye'den yaklaşık 3,5 kat büyük, nüfusu ise 2001 yılı nüfus sayımı rakamlarıyla 36.260.130 kişidir.

Nicolás Valentini kimdir, kaç yaşında, hangi mevki, hangi takımlarda?
Arjantin'de Milei'ye karşı protestolar sürüyor: Binlerce kişi sokakta Wanda yeni mesleği için Icardi formasını giyip kamera karşısına geçti!
Messi'ye Arjantin'den ömür boyu sürecek vefa! Arjantin’de şiddetli fırtına uçaklar bile savruldu! Ölü sayısı artıyor Merkez Bankası için cenaze töreni düzenlediler! Faşist liderlerin dikkat çeken ortak noktası! Olaylı maçta Arjantin, Brezilya'yı devirdi! Tribünler karıştı... Messi'nin giydiği formalar müzayedeye çıkacak! "Solcular ölebilir, Merkez Bankası'nı kapatacağım, dolar kullanalım" Mauro Icardi Messi'nin yanına gidiyor Filenin Sultanları 4'te 4 yaptı! 19 maçtır bileğimiz bükülmüyor 28 saat aralıksız kar yağdı: Filmleri aratmayan manzara Edinson Cavani Boca Juniors'ta! Icardi gollerine uzaktan devam ediyor: Transfer için devreye girdi Messi kariyerinin en hızlı golünü attı Arjantin'de Lionel Scaloni ile yeni sözleşme! Yapay zeka, her ülkeden aileleri çizdi! Dünyanın en popüler şehirleri belirlendi! Messi'den flaş itiraf! Weghorst hakkında konuştu... Arjantin'de korkutan deprem! PSG hayır dedi! Messi'nin hayalleri suya düştü... Nusret bunu da yaptı! Emmanuel Macron'la bir arada... Ronaldo mu, Messi mi? Olay anket son noktayı koydu! Adım adım başkanlığa! Messi Arjantinlilerin yeni tercihi oldu... FIFA Nusret'in peşinde! Şimdi ne yapacak? Dünyanın en kalabalık ülkeleri açıklandı! Messi'yle dalga geçtiler! "Ronaldo'ya bak ve öğren" Messi - Ronaldo rekabeti sona mı erdi? Nusret Gökçe'ye büyük şok